Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Spoločnosť MABICO, spol. s r.o. vznikla v roku 1991 a predmetom jej činnosti je dovoz a distribúcia cukroviniek do slovenských supermarketov a hypermarketov.

Výroba: -nápoj z exotických bylín a vitamínov Mood Up

Špecializovaný internetový obchod Pikante.cz ponúka rozsiahly sortiment mnohých druhov korenia a sušených produktov. V ponuke nájdete jednodruhové korenie, koreniace zmesi z rôznych kútov sveta, ale aj sušené produkty svetoznámej firmy Meggle. Prehľadné rozdelenie hlavných produktov aj doplnkového sortimentu.

Dodávka: - koreniace zmesi pre mäsový priemysel - marinády

Predaj tibetskej medicíny My všetci urobíme všetko preto, aby ste boli spokojní ako s našimi službami, tak aj s našimi výrobkami, ktoré prinášajú zdravie, mladosť a radosť. Terapia EPAM je zameraná na riešenie zdravotných problémov a ich prevenciu z hľadiska celostnej medicíny. Snažíme sa nájsť prvotné príčiny choroby a posilniť a ...

Spoločnosť BATERO s.r.o. prináša na slovenský vínny trh tradičné talianske produkty ako: - lambrusco - marsala - grappa.

Ponúkame internetový predaj: - doplnky stravy, vitamíny, minerály, čaje, biopotraviny, prípravky na chudnutie, kozmetiku, zdravotné potreby a to aj v darčekových baleniach. Dodávky poštou aj kuriérom.

Dovoz a predaj: - potravinové doplnky z USA. - VASOGEN, VASOPLEX a MAXMAN na vylepšenie sexuality mužov a žien. - PROSTAVOL na prostatické problémy.

Predaj biopotraviny. Poradenstvo v oblasti zdravej výživy.

Elektronický obchod: - kancelárske potreby. - nealkoholické nápoje - hygienické potreby

Výroba a predaj ingrediencií do potravinárskeho priemyslu: stabilizátory, emulgátory, práškové tuky.

Špecialista na závodné stravovanie zamestnancov veľkých obchodných a priemyselných subjektov. Prevádzkovateľ verejných jedální a reštaurácií. Výrobu, distribúciu a servis zaisťujeme podľa požiadaviek klientov. Mobilnou formou realizujeme spoločenský catering.

Pestiereň húb a veľkoobchod s lesnými plodmi. Ponuka: - čerstvé, sušené, mrazené a konzervované huby. Čerstvé produkty: - čerstvé šampiňóny v niekoľkých akostných triedach a balenie - hliva ustričná - Shii take - nameko - hríbovité huby - líška obyčajná - čučoriedky - brusnice.

Predaj - potraviny - zmiešaný tovar.