Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Predaj, e-shop - talianske špeciality - vína, syry, olivový olej.

Vyrábame a dovážame cukrovinky Ferrero – pre deti sladkosti Kinder, pralinky Raffaello, Ferrero Rocher, Mon Cheri. Ďalej ponúkame pastilky Tic Tac, tyčinky Bueno, Duplo, orieško-čokoládový krém Nutella a ďalšie pochúťky pre každú príležitosť.

Maloobchod, predaj: - orientálne pochúťky - arabské pečivo - čaj, káva - nakladaná zelenina.

Zmluvná farmaceutická výroba (výroba doplnkov stravy a liečiv v režime Správnej výrobnej praxe): - blistrovanie pevných liekových foriem (tablet, tvrdých kapsúl a mäkkých kapsúl) - rozplňovanie pevných liekových foriem do liekoviek, liekoviek alebo kontajnerov - strojové etiketovanie liekoviek, liekoviek alebo kontajnerov - balenie primárnych ...

Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj francúzskych, moravských či svetových vín.

Naša rodinná spoločnosť MERLON, a.s. založená v roku 2000, produkuje na cca 1ha grapes viníc z bielych odrôd Chardonnay, Tramín červený, Sauvignon a Rulandskej šedej z červených odrôd Alibernet. Zvyšný sortiment dokupujeme prevažne z viníc Veľkopavlovickej podoblasti a oblasti v blízkosti Nového Šaldorfu.

Predaj detského dojčenského jedla, kozmetiky a hračiek. V e-shope nájdete mlieka, kaše, príkrmy mäsové aj ovocné, sušienky, nápoje, plienky a hračky.

Dodávka - balíčky s čokoládou belgická, švajčiarska predaj - luxusné čokolády Degustácia

Vinotéka. Predaj: -Na predaj ponúkame sudové aj fľaškové vína vlastnej produkcie, zahraničné vína a sekty -doplnkový sortiment -someliérske potreby -darčekové balenie vín. Možnosť objednania vín z katalógu cez email Pripravené príjemné posedenie.

Vinotéka. Predaj: -Na predaj ponúkame sudové aj fľaškové vína vlastnej produkcie, zahraničné vína a sekty -doplnkový sortiment -someliérske potreby -darčekové balenie vín. Možnosť objednania vín z katalógu cez email. Pripravené príjemné posedenie.

Firma Bezlepka pôsobí na slovenskom trhu s bezlepkovými potravinami 17 rokov. V súčasnej dobe ponúkame v "kamennej" predajni v Modranoch av internetovom obchode veľmi široký výber potravín pre bezlepkovú diétu, ale aj pre chorých s ďalšími potravinovými alergiami.

Maloobchodná sieť predajní. Predaj: - doplnky stravy a športovej výživy: - vitamíny, minerály, zdravá výživa, kĺbové preparáty, posilnenie zdravia, športová výživa - prípravky na chudnutie.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj kvalitnej belgickej čokolády, čokoládových hľuzoviek a tyčiniek. Ponúkame reklamnú čokoládu v darčekovom balení pre cukrárne, kaviarne, mliečne bary, ale aj kvetinárstvo alebo predajne s darčekovým tovarom. Dokážeme pripraviť čokoládové bonboniéry vo farbách Vašej firmy, s potlačou Vášho loga a značky.

Veľkoobchodný predaj drogérie a kozmetiky aj sušených plodov.