Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Pivovar, výroba: - piva, pivo Reštaurácia

Spoločnosť sa zaoberá dovozom a spracovaním korenia. Prevádzkuje e-shopu s korením pod značkou Solomon - korenie kráľov. Dodávame do domácností aj reštaurácií a hotelov. Ponúkame aj darčekové kazety s korením.

Poradenstvo v oblasti zdravej výživy a životného štýlu. Predaj doplnkov stravy.

Predaj, maloobchod, e-shop potravín a delikates.

Dovoz - čaje Honeybush® Berg Tea Predaj krmiva pre psov

Výroba: -zdravotné prírodné produkty -bylinné čaje -masti -prírodná kozmetika -potravné doplnky -bylinné mydlá -eterické oleje.

Konzumné družstvo. Maloobchod, veľkoobchod, predaj. Lahôdkarská a cukrárska výroba.

Pekárne a pekárstvo. Cukráreň, cukrárstvo.

Poľnohospodárska výroba, živočísna výroba. Chov: - hydiny - jatočných ošípaných a prasiatok na výkrm. Produkcia: - hydinového mäsa - bravčového mäsa. Závod výkrmu kurčiat: - Klatovy-Luby 257 33901 tel.: 376375111 - Nicov pri Plánici tel.: 725996688. Závod výkrmu ošípaných: - Petrovice u Měčína 34012 tel.: ...

Pekárstvo, pekáreň. Výroba, pečenie: - Rendlové trvanlivé tyčinky sypané soľou, rascou, makom alebo sezamom - púťové koláče - tvarohové, makové, lekvárové zdobené mandľami a hrozienkami - ovocné koláčiky - s jahodami, čučoriedkami, ríbezľami alebo slivkami. Staré rodinné receptúry - Šumava originálny produkt.

Výroba, predaj: -prípravky na výrobu bežného pečiva -prípravky na výrobu jemného pečiva -prípravky na výrobu korpusov -celozrnné zmesi -prípravok na výrobu chleba bez kvasu -instantná celozrnná múka MICO v kvalite BIO -všetky suroviny pre pekárov a cukrárov -knedlové zmesi.

Rýchle občerstvenie - výroba a dovoz chlebíčkov, bagiet a sendvičov.

Bitúnky: -výroba, spracovanie a konzervovanie mäsa.

Predaj, e-shop - zverina - mäso srnčie, z jeleňa, z muflóna, z diviaka a dančie mäso - marinády a korenia - kuchárky - kuchynské potreby

Pekárstvo, výroba: - pečivo Predajne: Horšovský týn Domazlická 35 Domazlice námestie Mieru 144

Distribúcia a predaj produktov Intra a Nutria od kanadskej spol. Lifestyles. Zdravá výživa (doplnky stravy) obsahujúca bylinky a liečivé rastliny (zmes). Vitamíny, minerály, antioxidanty. Bez alkoholu a chemických prísad. Zásielkový obchod.

Mäsiarstvo. Výroba, predaj, e-shop: - mäso - údeniny

Vývoj, výroba: - doplnky stravy - sladidlá