Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Veľkoobchod: - nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje - pivo, víno.

Veľkoobchod, maloobchod brúsneho a rezného materiálu. Brúsny a rezný materiál ktorý máme na sklade, expedujeme do 48 hodín. Tovar ktorý nevyhovuje je možné do 14-tich dní vrátiť. Ponúkame kvalitný výber kotúčov: - abrazívne kotúče - rezné kotúče - brúsne kotúče - lamelové kotúče - stacionárne kotúče - Strip&Clean kotúče Ďalej ...

Činnosť: - dovoz tradičných slovenských údenín

Maloobchod, predaj: - talianske potraviny - talianske delikatesy.

Právne, ekonomické a organizačné poradenstvo v oblasti krízového manažmentu. Malý veľkoobchod s vínom pre privátnu klientelu.

Predaj údenín a údenárskych výrobkov Predaj obliečky a diek

Výrobky: - bylinné čajové koncentráty - vonkajšie bylinné prostriedky.

Hlavnou činnosťou spoločnosti DAYS MENU s.r.o. je výroba: hotových TEPLÝCH JEDÁL hotových CHLADENÝCH JEDÁL hotových mrazených jedál Ponúka a zaručuje: ŠIROKÝ SORTIMENT VYSOKÚ KVALITU PRIAZNIVÚ CENU DISTRIBÚCIU PO CELEJ SR PROFESIONÁLNY PRÍSTUP CERTIFIKÁCIA ISO 9001 je zárukou kvality výrobkov a poskytovaných služieb a súčasne ...

Sme výrobcovia zdravých doplnkov stavy a prírodnej kozmetiky.

Jedáleň s týždenným závodným stravovaním s výdajom od 11.00 hod, popoludňajším predajom hotových jedál. Ponúkame polotovary a jedlá studenej kuchyne. Varíme a dovážame jedlo externým odberateľom. Poctivá česká strava.

Výroba, e-shop: -potravinové doplnky na posilnenie imunity.

Predaj - mazivá, oleje Veľkoobchod - ovocie

Veľkoobchod, maloobchod - predaj nápojov - alkoholických aj nealkoholických nápojov

- predaj surovín na výrobu talianskej zmrzliny MEC3 - doplnené o predaj kakaa, kávy Pavan, polev na poháre - predaj špeciálnych dekoračných a plniacich prípravkov na torty a semifred, papierových téglikov a viečok, plastových vaní a lyžičiek a porcovacie kliešte.

Vyrábame a rozvážame žemľové, kysnuté, ovocné, zemiakové, chlpaté knedle, halušky, zemiakové placky, palacinky. Všetko vyrábané podľa klasických receptúr.

Veľkoobchod, distribúcia: - mrazených a chladených potravín do školských a závodných jedální, kúpeľov, hotelov a reštaurácií. - bravčové, hovädzie, hydinové mäso mrazené a chladené - ryby a morské plody - ovocie a zelenina - zmrzliny a smotanové krémy - mrazené pečivo