Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Pekáreň Dalaman sa zameriava na predaj pekárenských výrobkov lokálnej produkcie. Hlavnou prioritou je čerstvosť a vysoká kvalita. predaj: - celozrnné a viaczrnné pečivo - kváskové pečivo - vegánskej pečivo - bezlepkové pečivo - ďalšie čerstvé lokálne produkty - domáce džemy - mliečne výrobky z fariem - prírodné sladkosti a veľa ...

Predaj, oprava, servis: - talianska káva Guglielmo - kávovary

Vinotéka, predaj: - víno, vína

Vývoj, výroba, predaj, eshop: - kozmetika - potravinové doplnky - tigrie masť (masť proti bolesti kĺbov, chrbta, prírodný liek od bolesti svalov).

Rodinná likérka: - výroba alkoholických nápojov, liehovín.

predaj: - moderné látkové plienky - šatky, nosidlá a doplnky na nosenie detí - prírodná kozmetika - vybavenie pre ekologickú domáckosti a ekologickú hygienu - tehotenskú a dojčiace módu - zdravú výživu vrátane zdravého maškrtenie pre deti - barefoot - hračky - detské oblečenie z biobavlny, konope a bambusu. Organizovanie kurzov o ...

Predaj zdravých potravín, farmárskych produktov, bioproduktov, atď. Poskytovanie poradenstva.

Amaranth patrí medzi pseudoobilniny: -vhodný pre malé deti, športovcov, starší generáciu, osoby so zvýšenou hladinou cholesterolu v krvi, celiakov (alergikov na lepok) -upravuje peristaltiku čriev (výborná stráviteľnosť) -obsahuje -kvalitná bielkovina, olej s vysokým zastúpením nenasýtených mastných kyselín (sú dôležité pre rozvoj ...

Maloobchod, predaj: - potraviny - mliečne výrobky - údeniny, mäso - pečivo.

Cukrárstvo, pekárstvo, výroba: - zákusky, torty - svadobné koláčiky.

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánsky rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermút PRIMAT.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Veľkoobchod, maloobchod: - Včelárske potreby - Včelie a prírodné produkty - Kozmetika - Eshop - zásielkový predaj pre ČR a SR. - Export do európskych a mimo európskych krajín

Predaj - ekologicky šetrný drogistický tovar - biopotraviny

Syráreň - výroba, predaj: - extra tvrdý dlhozrejúci syr GRAN MORAVIA. Maloobchodný predaj: - Ostružnícka 12, Olomouc, 585242931.

Výhradné zastúpenie rakúskej firmy Esarom v Českej republike Dodávky, predaj: -potravinárske esencie, vývoj, výroba a predaj potravinárskych aróm, emulzií, základných látok, farbív, ovocných koncentrátov či vitamínových zmesí.

Výrobný závod Soľné mlyny Olomouc Výroba: - soľ a výrobky zo soli z kamennej, vákuovej a morskej - soľ s jódom a fluórom - lizy na báze soli aj s doplnkami - jedlé, kŕmne, priemyselné a posypové soli - kúpeľové soli.