Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Predaj, maloobchod: - potraviny - drogerie - zmiešané tovaru.

predaj: - potraviny - zmiešaný tovar - drogérie.

maloobchod: - zmiešaný tovar - potraviny - drogérie.

predaj: - potraviny - zmiešaný tovar - drogérie.

Predaj, maloobchod: - potraviny - zmiešaný tovar - drogérie.

Maloobchod, predaj: - potraviny - drogerie - zmiešané tovaru.

Predaj, maloobchod: - potraviny - drogerie - zmiešané tovaru.

maloobchod: - zmiešaný tovar -Potraviny - drogérie.

Predaj, maloobchod: - potraviny - drogerie - zmiešané tovaru.

maloobchod: - zmiešaný tovar - potraviny - drogérie.

mäsiarstvo: mäso: - bravčové, hovädzie mäso, droby, kosti - marinovaná mäsa. údeniny: - párky, klobásy, šunky - mäkké, polosuché, trvanlivé salámy - grilovacie špeciality, zabijačové výrobky - údené mäsá s kosťou - bezlepkové výrobky

Sodovkárna. Výroba, predaj, distribúcia: - limonády vo vratných sklenených fľašiach (ekologický obal) - limonády v PET fľašiach 0, 5 litra, 2 litre - sirupy vo vratných sklenených fľašiach (ekologický obal) - sirupy v nevratných sklenených aj PET fľašiach - limonády v KEG sudoch - kolové nápoje NIKOLA (s ovocným cukrom) a ...

maloobchod: - mäso - údeniny - mrazené výrobky - polotovary.

Bitúnok. Veľkoobchod, maloobchod: - mäso - údeniny - mäsové výrobky.

Rodinná kaviareň: - s detským kútikom - so záhradkou - nefajčiarska - určená pre deti 0 - 10 rokov v sprievode dospelého. Herňa pre deti. Možnosť usporiadania narodeninové oslavy.

Muštáreň. Spracovanie ovocia, zeleniny. Výroba, maloobchod, predaj: - ovocná 100% šťava z akéhokoľvek ovocia a zeleniny. Vitaminátor 100% ovocná šťava je pripravovaná z výberu kvalitného ovocia bez konzervačných látok, farbív a sladidiel.

E-shop: - vlasová a telová kozmetika Curapil - potravinové doplnky

Náš bitúnok sa zaoberá nákupom, porážkou aj opracovaním ošípaných, predajom bravčových polovičiek a vnútorností. Predaj, porážka: - opracované bravčové polovičky - nákup živých prasiat a dobytka - preprava živých zvierat - vnútornosti - pľúca - pečeň - obličky, srdce a žalúdky - bravčová masť - bránica, slezina. Dodávateľom aj ...

Reštaurácia s výborným jedlom a veľkým výberom poludňajšieho menu v centre Opavy. Pivovar - v ponuke sú vždy minimálne 3 druhy pív. Trvalo sa varí jedenásťstupňový ležiak Opavský korbel. Ďalšie 2 piva v ponuke sa každý mesiac obmieňajú.

Santos, káva a čaj - špecializovaná predajňa, e-shop: - čaj - káva - keramika - sušené ovocie - oriešky Široký sortiment kávy a čaju v prvotriednej kvalite. Ponúkame viac ako 35 druhov zrnkovej kávy 100% Arabica a viac ako 110 druhov sypaných čajov. Ďalej potom rozpustnú kávu, čokoládu a porciované čaje najrôznejších značiek.