Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Spoločnosť FM Proles CZ s.r.o. z Frýdku-Místku poskytuje všetky služby pre vlastníkov lesa, zaoberá sa predajom stromov a guľatiny, realizáciami záhrad a prevádzkuje vínny archív. Služby pre vlastníkov lesa - ťažba a približovanie dreva - výsadba stromov a oplocovanie kultúr - nákup a predaj guľatiny a vlákniny Predaj odrastkov, ...

Výroba, predaj: -instantné polievky a cestoviny

E-shop s ovocnými vínami. Doplnkový predaj alko a nealko drinkov, pochutín k alkoholu. Prevádzka vinární v raze a Frýdku-Místku.

Pekárstvo, pekáreň. Výroba, dodávka, rozvoz, predaj, maloobchod: - pečivo, pekárske výrobky, chlieb, rožky, jemné aj bežné pečivo.

Pestovateľská pálenica, pálenica: - výroba ovocných destilátov, liehovín (liehoviny), pálenie z vlastných, prinesených ovocných kvasov. Muštáreň: - muštovanie ovocia, výroba muštu.

Minipivovar Hukvaldy - Hostinec U štamgasti sa nachádza na adrese Dolná Sklenov 19 v Hukvaldy. Pôsobíme ako rodinný pivovar a pravidelne usporadúvame tradičné gastronomické hody k rôznym príležitostiam. Varíme vlastné piva, v ponuke máme svetlú a čiernu hukvaldský dvanástku, ďalej polotmavé štrnástku. K určitým udalostiam a výročiam ponúkame rôzne ...

Veľkoobchod, maloobchod, výroba, predaj, distribúcia: - tepelne opracované výrobky z mäsa - údeniny, salámy, klobásy, údené mäso.

Výroba, dodávka, predaj: - lúpané zemiaky pre veľkoodberateľov - varené zemiaky - kocky, plátky - sterilovaná zelenina, kompóty - zeleninové šaláty vákuované - lúpaná zelenina, cibuľa.

Pekáreň, pekárstvo. Výroba, predaj: - žermanický chlieb, ručná výroba - pečivo. a tiež sviatočné pečivo (koláče, svadobné chomúty atď.)

Predaj a distribúcia drogérie. Predaj rastlinných olejov. Tel. Slovensko: 0944168791