Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Pekárstvo, pekáreň. Výroba: - pečivo, pekárske výrobky (chlieb, bežné, jemné, trvanlivé a vyprážané pečivo) - výrobky racionálnej výživy - krajové špeciality. Maloobchod, predaj: - pečivo, pekárske výroby - potraviny.

Pohánkový mlyn. Výroba, spracovanie, predaj: - pohánka - pohánkové výrobky: - lámanka, krúpa, krupica, múka, šupky, klíčky - cestoviny - kaša - chrumky. Výkup: - vyčistená, vysušená nelúpaná česká pohánka na potravinárske spracovanie. Po telefonickom dohovore zaistíme exkurzie.

Maloobchod, e-shop: -víno. -darčekové fľaše. -darčekové koše. -čaj, káva. -darčekovej čokolády. -darčekové sviečky. -darčekové predmety. Vinotéka.

LR Health & Beauty Systems - kozmetické produkty a doplnky stravy s nemeckým štandardom kvality: - veľkoobchod, priamy predaj prostredníctvom LR-partnerov: - produkty z Aloe Vera, Aloe Vera gél, produkty z Colostra, jedinečný diétny program, produkty pre zdravé chudnutie, ojedinelé probiotiká Probiotic 12, Cistus Incanus, nápoj eliminujúci ...

Obchodná činnosť. Predaj, servis a ND pre automobily TATRA. Výroba a predaj energetických nápojov na zákazku. Možnosť designu drinku formou potlače. Plníme do plechoviek, PET fliaš alebo do skla. Zaistíme dodanie testovacích vzoriek a pomoc pri zaistení ochranných známok a registrácie produktu. Loprais drinks 69.

Predaj: - výrobky z konope - e-shop - zdravie a krása, potraviny a výživa, predaj tovaru značky Carun, vlasová kozmetika, móda a doplnky - recepty

Česko-ukrajinská spoločnosť AUSTER-DON a jej český partner, spoločnosť textoris spol. s r.o., pracujú už viac ako 16 rokov na ukrajinskom trhu. Na Ukrajine vykonávame úplný súbor prác vrátane generálnych dodávok – od získania stavebného povolenia, projektovania a adaptácie projektov, montáž až po odovzdanie objektu do používania a servisnú údržbu. ...

Predaj bylinných čajov, detoxikačnej kozmetiky, regeneračných kvapiek.

Predaj, distribúcia: - vína z Moldavska, Argentíny, Čile, Uruguaja, JAR, Portugalska

Ten, kto uvažuje o nákupe nových kuchynských potrieb, prípadne vecí do domácnosti, mal by rozhodne navštíviť stránky e-shopu drento.cz. Tu je k dispozícii široký sortiment produktov medzi ktoré patrí titánový riad, liatinový riad, grily na drevené uhlie, oblečenie, šperky, záhradné potreby, potraviny... Nákupujte z prostredia vášho domova ...

Poľnohospodárska výroba: -rastlinná -živočíšna.

Pekáreň, pekárstvo. Výroba: - pečivo. Pečieme chlieb: - Rýchvaldský - Slniečko - s cesnakom - na guláš - Chleboveka - Žitný - Uhliar - chlieb so špaldou - cesnaková placka - Biely chlieb - a ďalšie. Objednávky - tel.: 596546207. Firemné predajne: - Rychvald, Bohumín, Karviná, Dolná Lutyňa, Ostrava - Prívoz.

Pekáreň, výroba: - pečivo - chlieb - koláče - jemné pečivo - celozrnné pečivo

Zaistíme dlhodobú spoluprácu s výživovým poradcom – dietológom.

Naša spoločnosť sa zameriava na ponuku poradenstva v oblasti výživy.

Import, spracovanie: - mrazené morské ryby a špeciality - výrobky z rýb. Zásobovanie mrazenou rybou surovinou lahôdkarskej výrobne.

Internetový obchod, e-shop: - potravinové doplnky - detoxikačné náplasti - koloidné striebro

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop - etikety a dekorácie z jedlého papiera.

Naše Mäsiarstvo Sikora, ktoré prevádzkujeme v obci Návsí v okrese Frýdek-Místek sa špecializuje na pultový predaj širokého sortimentu mäsa od overených dodávateľov a na predaj mäsových výrobkov. Nami ponúkaný sortiment taktiež na základe objednávok rozvážame zákazníkom. Ponúkame Vám mäsiarske a údenárske špeciality domácej výroby, ako sú ...

Pekáreň, pekárstvo. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj - pekárenské výrobky (frgály, koláče, koláčiky, svadobné koláčiky, praclíky a drobné pečivo na svadby, oslavy i rodinné príležitosti).