Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Bitúnok-porážka živých zvierat. Podniková predajňa, predaj: -mäso, mäsové výrobky -bravčové 1/2, kostry, mäso delené, chladené, mrazené, droby -hovädzie 1/4, mäso delené, chladené, droby -vedľajšie jatočné produkty -škvarená masť.

Vínna pivnica u Svätého Vavrinca: Ubytovanie: -celková kapacita našej pivnice je 18 lôžok -8x dvojlôžková izba -1x apartmán -na každej izbe sociálne zariadenie -predaj vína -prehliadka pivnice, degustácia, riadené ochutnávky vín -možnosť uskladnenia vín na archiváciu (archívne boxy).

Hotel LAHOFER s.r.o. ponúka príjemné a komfortné ubytovanie priamo v historickom centre mesta Znojma. Súčasťou nášho hotela je aj reštaurácia s ponukou českej, moravskej a medzinárodnej kuchyne, vínna pivnica, lobby bar a v letných mesiacoch je pre Vás pripravená vonkajšia záhradka. Priamo v hoteli prevádzkujeme i vinotéku s širokým sortimentom ...

Občerstvenie, výroba: -závodné stravovanie -studené misy -chlebíčky na objednávku.

Výroba, predaj, distribúcia: - kvalitné sýtené nealkoholické nápoje a nápoje určené pre výživu - extra husté sirupy, energetické nápoje STYX, - nápoje určené pre výživu a tiež špeciálne zdravotné nápoje produkty: - Styx ennerrrgy drink - Extra husté a prírodne sladené sirupy MONA 900g - Extra husté a prírodne sladené sirupy MONA 4000g - ...

Veľkoobchod, predaj: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -pivo.

Internetový predaj prémiového full spektrového CBD oleja vyrobeného z českého organického konope. Pomáha k upokojeniu, lepšiemu spánku, pomáha získať psychickú a telesnú pohodu.