Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Pekáreň - pečivo na objednávku, na prianie zákazníka vrátane dopravy výroba - maxi šišky - maxi vdolky - šiškový špíz - špeciálne výrobky pizza rožky, sedliacke rožky, slané tyčinky, tvarohové - chudobní rytieri, babičkin perník - pečivo na slávnostné príležitosti a rauty - pečivo s upravenou gramážou podľa priania zákazníka.

Výroba, predaj: -energetický nápoj

Dodávka: - ovocné aj neovocné suroviny z celého sveta pre potravinársky priemysel - mrazené produkty - pyré - sterilizované ovocie - sušené ovocie

Dovoz a distribúcia syrov. E-shop - exotické nectáre a malinovky - olivový olej - ryby - syry - strukoviny. Štúdio CAROL - kozmetické ošetrenie pleti - kaderníctvo - manikúra, pedikúra - masáže.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -nemecká energetická čokoláda

Výroba, predaj, e-shop: -potravinové doplnky stravy

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -absinth -absintový tovar

Služby: - marketingová agentúra Výroba, distribúcia: - liečebná kozmetika - doplnky stravy - zdravotnícke potreby

Maloobchod: - zdravá výživa - potravinové doplnky

Vinotéka. Vína od malovinárov a rodinných firiem a to predovšetkým z Moravy. V príjemnom nefajčiarskom prostredí vinotéky je možné posedieť nad pohárom sudového či fľaškového vína

Predaj: - balená pramenitá voda - barely s vodou do nápojových automatov. Prevádzkovanie: - nápojové automaty, automaty na vodu, aquamaty.

Výroba, predaj, rozvoz (zdarma): - polievky - poludňajšie menu - zeleninové šaláty - grilované kura. Zameriavame sa na varenie poctivých jedál z kvalitných moravských surovín.

Cukráreň: -zmrzliny, zmrzlinové poháre -zákusky, torty -miešané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Príjem objednávok na: -obložené chlebíčky -torty -vianočné pečivo -cukrárske výrobky.

Cukráreň Řečkovice s kaviarňou. Torty Zákusky Mini zákusky Vianočné pečivo Zmrzlina Chlebíčky

Sme malá rodinná firma, ktorá vznikla začiatkom roku 2016 s cieľom sprostredkovať milovníkom kávy aj tým, ktorí s kávou práve začínajú, zaujímavú ponuku káv z celého sveta. Naším cieľom je vytvoriť dlhodobý vzťah medzi nami a zákazníkmi. Chceli by sme sa s Vami podeliť o čo najviac informácií o nás, o pražiarni aj o ceste, ako sme na ňu vlastne ...

-Výroba chemických látok, vlákien a prípravkov a kozmetických výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Veľkoobchod a maloobchod

Distribúcia, maloobchod, predaj: -konopná kozmetika Trompetol, Cannabios -konopné potraviny.

Veľkoobchod, distribúcia, predaj - káva FAIR TRADE

Supermarket. Maloobchod, predaj: - potraviny - drogéria - zmiešaný tovar.