Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva a mzdovej agendy. Predaj prírodnej kozmetiky a bylinných potravinových doplnkov.

Dovoz, predaj: -výrobky maďarského mäsokombinátu

Internetový predaj, e-shop: -amarantový olej -bezlepkové pečivo -korenie -semienka a zrná -cereálie a müsli s amarantom bez lepku

Služby: - detoxikácia a očista tela - optimalizácia váhy - meranie a likvidácia parazitov Predaj: - BIO a RAW potraviny

Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Hostinská činnosť -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Ponúkame starostlivosť, podporu a poradenstvo cielené na redukciu váhy či prevenciu a podporu zdravia.

Ponúkame poradenskú činnosť v oblasti dietológie.

Predaj: -cukrárske výrobky zákusky, torty, čajové pečivo.

Veľkoobchod, predaj: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampanské, minerálne vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompóty -kečupy, horčica, tatarka -oleje -korenie -cukrovinky -slané doplnky -káva, čaj -mliečne výrobky -mrazené a chladené potraviny -cigarety, cigary -drogistický tovar.