Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Fitness shop. PREDAJ proteínov, Gainerov, spaľovačov, kreatínov, anabolických látok, aminokyselín, vitamínov, proteínových tyčiniek a iných doplnky na cvičenie.

Predaj čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa, kuracieho, morčacieho. Mäsa mrazená, teľacia, zverina a údeniny. Zásobujeme predajne, reštaurácie, školy. Rozvoz chladiarenskými vozidlami.

Maloobchod, predaj: - darčekové koše - darčekové kazety - bonboniéry - káva, čaj - salámové kytice.

Výroba - polotovary pre zdravú výživu, KLASO z pšenice, paštéty zo strukovín a obilnín, SONE obilná majonéza, KLASIK obilný krém. Vydavateľstvo - receptáre pre bezmäsú stravu, normy pre bezmäsú stravu. Kurzy - zdravá výživa pre laikov, školenia pre kuchárov v oblasti vegetariánskej stravy.

Veľkoobchod, rozvoz: - gastro sortiment - potraviny pre gastronomické prevádzky.

E-shop: - dekoratívna kozmetika - kozmetika - potravinové doplnky

Okrem internetového obchodu prevádzkujeme predovšetkým veľkoobchod. Ponúkame tradičné domáce talianske špeciality od malých rodinných výrobcov, u ktorých sú dodržiavané klasické výrobné postupy.

Výroba kozmetiky a výživových doplnkov - parfémy - parfumové esencie.

Veľkoobchod - prírodná kozmetika ručne vyrábaná - porcelán darčekové balenie - sypané čaje - plantážna káva - darčekový tovar - porcelán (darčekové balenie) - sypané čaje.

E-shop: - pražená káva - mlynčeky na kávu - korenie - kávovary Pražiareň.

Predaj prírodných potravinových doplnkov a kozmetiky.

Výroba a predaj Churros - španielska špecialita Churros so škoricou, s cesnakom, máčaná v čokoláde a plnená nugátom.

Distribúcia: - potravinárske aditíva - koreniace zmesi, aditíva pre mäsový priemysel - prírodné cukry, sirupy

Internetový obchod, e-shop: - ukrajinská vodka Khortytsa.

Nákup, predaj, e-shop: - potraviny - cukrovinky - tovar so skrátenou dobou expirácie - tovar z dopredaja nadbytočných skladových zásob

Činnosť: - poradenstvo v oblasti solárnych elektrární - výroba, montáž oceľovej konštrukcie

Maloobchod, predaj: -potraviny -zmiešaný tovar. Pohostinstvo: -súkromné večierky, narodeninové akcie (35 osôb) -posedenie na terase (45 osôb)

Predaj sklo na víno, someliérske sady, predaj sudové, šumivé a portské vína, pochúťky k vínu. Predaj - darčekové predmety.

Cukráreň: -výroba a predaj cukroví, tort, zákuskov, vianočných a ďalších sviatočných cukroviniek, vdolčekov ale aj chlebíčkov. Ponúkame veľký výber. Vyrábame všetky sladkosti aj pre diabetikov.