Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

E-shop: - športová výživa - fitness oblečenie - športové potreby

Ponúkame: -všetok základný sortiment liekov, liečiv, liečivých prípravkov -dodanie špeciálnych liekov a liečiv na objednávku do 24 hodín -široký sortiment bylinných, detských a miešaných čajov -poradenstvo v oblasti homeopatie a ich široká ponuka -obsiahly sortiment zdravotníckeho materiálu a ostatných zdravotníckych pomôcok aj na ...

Odlúčené oddelenie na výdaj liekov a zdravotníckych pomôcok (skrátene OOVL). Výdaj liekov a zdravotníckych pomôcok. Nie sú tu dostupné individuálne pripravované lieky, čiže prípravky špeciálne pripravované podľa lekárskeho predpisu pre konkrétneho pacienta. Zameriavame sa na odborné a bezplatné poradenstvo, ktoré je vysokej úrovni. Predávame ...

Cukráreň, cukrárska výroba: - torty - zákusky.

Maloobchod, predaj: - potraviny - zmiešaný tovar.

Zákazková výroba: - potravinové doplnky - doplnky stravy - kozmetické prípravky, kozmetika - veterinárne prípravky.

Vinárstvo: - vínna pivnica - degustácia vín - predaj vína, e-shop.

Bitúnok: -porážka jatočných zvierat. Výroba a spracovanie mäsových produktov.

E-sho, predaj - potreby a oblečenie pre bábätká - prebaľovacie podložky - zdravé potraviny pre deti - autosedačky, kočíky, nosidlá - hračky.

Vinárstvo: - výroba vína - poradenstvo pri zakladaní vinárstva - degustácia - výroba firemného vína.

Cukráreň - zákusky vlastnej výroby - chlebíčky - domáce cukrárske piškóty a kokosky - zmrzlina vlastnej výroby.

Predajňa, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denne až 3 závozy -doplnkový sortiment ostatných potravín -možnosť objednávok čerstvých cukrárskych výrobkov a výrobkov studenej kuchyne.

Predaj, eshop: -alkohol -tabak.

Združenie VINET. Súkromný vinár.

Maloobchod, predaj: - čokoláda - čokoládové pralinky.

Znalecké odhady - nehnuteľnosti. Právny servis a poradenstvo. Dodávka - káva. Praženie - káva. Rodinná kaviareň. Komplexné geodetické práce.