Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

E-shop s korením. Predaj jednodruhového korenia, koreniacich zmesí bez glutamanu a zmesí bez soli. Možnosť nákupu korenia v kamennej predajni v Brne. Darčekové balíčky s korením.

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.

Biohack Planet s.r.o. sa zameriava na predaj doplnkov stravy, potravín, kozmetiky a čistiacich prostriedkov do domácnosti.

Uncle Baker s.r.o. sa zameriava na výrobu amerického pečiva, jedná sa o hamburgerové hrčky, toastové chleby a hotdogy a predáva aj omáčky a mäso.

KOREK Wines, s.r.o. sa zameriava na riadené degustácie vína, školenia, vínny catering a predaj rôznych druhov vín.

Plantana s.r.o. sa zameriava na predaj okrasných rastlín, byliniek, zeleniny a drobného ovocia.

Rello s.r.o. sa zameriava na praženie a predaj kávy, ktorú rozváža po Brne na bicykli.

Prevádzkujeme predajňu potravín v Brne na ulici Křenová 204/62b. Súčasťou našej ponuky je pestrý sortiment čerstvého tovaru, ako napríklad mliečne výrobky, údeniny, ovocie, zelenina, pečivo a mnoho ďalšieho. Predávame aj lítky na MHD. Ponúkame možnosť platby kartou. Otvorené máme každý deň, a to pondelok až piatok od 6, 00 do 21, 00 hodín, v ...

Prevádzkujeme predajňu potravín v Brne - Zábrdoviciach na ulici Vranovská 45/1. Súčasťou našej ponuky je pestrý sortiment čerstvého tovaru, ako sú napríklad mliečne výrobky, ovocie, zelenina, pečivo, údeniny, nealkoholické aj alkoholické nápoje a mnoho ďalšieho. Máme otvorené každý deň vrátane víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodín.

Predajňa zdravej výživy v centre Mikulova. Príprava kávy do téglika so sebou.

Brnenský frgál s.r.o. na výrobu, predaj a rozvoz rôznych druhov frgálov.

Predajňa potravín v Brne – Husoviciach na Dukelskej triede 1369/59 ponúka svojim zákazníkom zmiešaný tovar, ako napr. pečivo, údeniny, mliečne výrobky, cukrovinky, alkoholické aj nealkoholické nápoje, drogériu a ďalšie. Otvorené máme: pondelok až piatok od 7, 00 do 19, 00 hodín a cez víkend od 8, 00 do 14, 00 hodín.

Internetový obchod s výrobkami z olív. Predaj olivových olejov, olív, ochutených olejov, octov a talianskych potravín.

Zákazková výroba a pečenie sladkých dezertov a tort.

Sme cukráreň a cukrárska výrobňa s dlhoročnou tradíciou. Ponúkame široký sortiment cukrárskych výrobkov na každú príležitosť s možnosťou pokojného posedenia v príjemnom prostredí. Radi pre Vás pripravíme zákusky, minidezerty, čajové pečivo alebo torty na akúkoľvek príležitosť. Nie sme obmedzení iba našou ponukou, radi vyjdeme v ústrety Vašim ...

Pestovanie, spracovanie: -vinná réva, hrozno z vlastných viníc. Výroba, predaj, distribúcia, dodávka: -víno, vína, vín. Vínna pivnica, ponuka, predaj, e-shop: -možnosť uskladnenie vín k archiváciu vo vínnych kójach (prenájom archívu) -posezení Šatov-pivnica (25 osôb), vináreň (lisovňa) s krbom (25 osôb), ubytovanie v podkroví (11 ...

SVOJMAX, s.r.o. prevádzkuje nonstop pekárne v Brne, kde sa zameriava prevažne na studenú kuchyňu (chlebíčky, šalátové misy, nátierky, bagety) a čerstvé pšeničné, cereálne, špeciálne, jemné a sladké pečivo.

Maxim Pharm s.r.o. sa zameriava na výrobu potravín, zdravej výživy a doplnkov, ktorú predáva na svojom e-shope.

Predaj, e-shop: - bonboniéry - čokoládové figúrky - ručne vyrábané čokoládové pralinky - kakaové bôby.

Prevádzka Pivovaru Mamut. Predávame spontánne kvasené pivá, predovšetkým pivá ležiackeho typu.

Vinárstvo: -predaj vína -výroba vína -degustace.