Bagety, buchtičky, rožky, chlieb, croissanty, žemle, dalamánky, kaiserky, šatôčky, šišky, koláče a iné pekárske výrobky nájdete v ponukách pekární. Vyberať môžete z viaczrnného, ražného, pšeničného, tmavého, bieleho alebo grahamového pečiva.

Maloobchod, predaj: - potraviny - drogéria - zmiešaný tovar.

Pekárstvo. Výroba, predaj: - pečivo

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo ...

Pekárstvo, pekáreň. Výroba, predaj: -pečivo, pečivá.

Hľadáte pekárstvo v Přerove, kde ponúkajú kvalitný domáci chlieb, sladké či pečivo? Zastavte sa k nám a ochutnajte naše výrobky. Sme pekáreň, ktorá dodáva široký sortiment chlebov, bežného aj jemného pečiva. Základom je výroba na automatizovaných linkách doplnená o široký sortiment jemného pečiva a špeciálnych výrobkov vyrábaných klasickým ...

Pekárstvo, výroba, predaj - pečivo - pekárske výrobky Ďalšia predajňa ul. 17. novembra 136, Říčany

Cukráreň Pekáreň Reštaurácia

Pekárstvo, cukrárstvo. Výroba: - pekárske výrobky - cukrárske výrobky - koláče, trubičky

Poskytovanie gastronomických služieb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogéria, kolonial, potreby kŕmenia a potrava pre zvieratá.

Farmárska predajňa, eshop: - mäsové výrobky, údeniny, hydina - pečivo - nápoje alkoholické a nealkoholické, sirupy, bio mušty - čaje - korenie a bylinky - mliečne výrobky - syry, tvarohy, jogurty - bio zelenina a ovocie - džemy, medy, lekvár, horčica - pohánkové chrumky - Vizovické frgály - cestoviny - múka, pohánka, krúpy.

Predaj: - živé zvieratá, porazené zvieratá, mliečne výrobky, vajíčka, domáce lekvár .

Predaj zmiešaného tovaru: - potraviny, - drogistický tovar.

Maloobchod, predaj: -potraviny. -zmiešaný tovar.

Maloobchod, predaj: -potraviny. -zmiešaný tovar.