Bagety, buchtičky, rožky, chlieb, croissanty, žemle, dalamánky, kaiserky, šatôčky, šišky, koláče a iné pekárske výrobky nájdete v ponukách pekární. Vyberať môžete z viaczrnného, ražného, pšeničného, tmavého, bieleho alebo grahamového pečiva.

Pekáreň, pekárenská výroba. -lahůdky a studená kuchyňa s rozvozom: -chlebíčky, šaláty, bagety (6 druhov). Dodávka pečiva: -obchod, reštaurácie, hotely, bufety, školy, materské školy, atď.

Predaj čerstvých potravín v e-shope: - hrčky (maslová, natur), hotdog pečivo - vákuovanej mäso (kuracie plátky, prsia, stehná, kotlety, krkovička s bylinkami, burgery) - víno a pivo.

Spoločnosť AGM-Agro, spol. s r.o. - Pekáreň Vyšší Brod sa zameriava na výrobu a predaj pekárenských výrobkov. Ponúkame vyše 60 druhov originálnych a vždy čerstvých výrobkov. V našom sortimente nájdete klasické slané a sladké pečivo, rožky, chlieb, bagety, žemle, šišky, koláče a iné. Prevádzkujeme predajňu vo Vyššom Brode a v Českom ...

Sme priamym dovozcom širokého výberu ruských produktov a lahôdok a tých najrôznejších špecialít. Zakladáme si na osobnom prístupe ku klientom. Ručíme za kvalitu a máme vždy priateľské ceny.

Pekárne, pekáreň. Výroba, pečenie: -spálovský chleba -čerstvé pečivo -vánočky -loupáky -listové záviny-jablčnej, makové, orechové -valašské lopaťáky -ořechové rožky.

Pekáreň Kabát, s.r.o. je rodinnou firmou, zaoberajúcou sa ručnou výrobou pečiva z prvotriednych surovín bez chemických prísad a potravinárskych náhradiek. V našej pekárni vyrábame pečivo podľa tradičných receptúr. V našom sortimente nájdete klasické slané a sladké pečivo, LaDuke, bagety a tiež zákusky. Sieť predajní nájdete po celom hlavnom meste ...

Pekáreň. Výroba, predaj: -Celkové druh pečiva, pečivo -cukroviniek, zákusky.

Pekáreň. Pečenie chleba tradičným postupom z chlebového kvasu. Slané i sladké pečivo. Krajové špeciality: - Osuch, valašskej vdolky.

dovoz: -Cukrovinky, cukrovinky -lékořicové výrobky, želé, marshmallow -žvýkaček, lízaniek, kyslých práškov -dražé, hračiek s cukríky, praženej kukurice a ďalších produktov.

Rodinná pekáreň s takmer storočnou tradíciou, ktorá sa zameriava na výrobu pšenično-ražného chleba z trojstupňového kvasu. Každý bochník je ručne vyvaľkaný a pečený v pôvodnej parnej peci s dvoma teplotnými zónami. K dostaniu na objednávku priamo v pekárni alebo v sieti obchodov v Ostrave a okolí.

maloobchod: - zmiešaný tovar - potraviny - drogérie.

Predaj, maloobchod: - zmiešaný tovar - potraviny - drogérie.

Maloobchod, predaj: - potraviny - drogerie - spotrebný tovar.

predaj: - zmiešaný tovar - potraviny - drogérie.

Predaj, maloobchod: - potraviny - drogerie - zmiešané tovaru.

Predaj, maloobchod: - potraviny - drogerie - zmiešané tovaru.

maloobchod: - zmiešaný tovar -Potraviny - drogérie.

maloobchod: - zmiešaný tovar - potraviny - drogérie.

maloobchod: - zmiešaný tovar - potraviny - drogérie.

predaj: - zmiešaný tovar - potraviny - drogérie.

maloobchod: - zmiešaný tovar - potraviny - drogérie.