Lokálni aj globálni dodávatelia ovocia ponúkajú vždy čerstvé tuzemské aj exotické typy ovocia. Jablká, hrušky, banány, pomaranče, citróny, nektárinky, broskyne, slivky, čerešne, lesné ovocie, kokosy, ananásy a iné ovocie pomôžu k zdravému životnému štýlu.

Maloobchod, veľkoobchod: -ovocie. -zelenina. -huby. -BIO ovocie, zelenina.

Import a predaj tovaru z Blízkeho východu, predovšetkým mydiel, kávy a čokolády.

Dovoz korenia zo Španielska, Turecka, Iránu, Čile a ďalších exportných krajín. Nájdete u nás lieskové jadrá, sušené marhule, Sultanas sušené hrozienka a ďalšie produkty.

Veľkoobchod, dovoz z Maďarska: - ovocie - zelenina

Predaj - mäso - údeniny - potraviny - zmiešaný tovar

EFES Logistik s.r.o.: - medzinárodnú dopravu chladiarenskými kamiónmi - 15 chladiarenských súprav - preprava do všetkých štátov Európy i Turecka - všetky vozidlá sú kompletne poistené vrátane poistenia CMR - preprava tovaru podliehajúca skaze, vyžadujúca TIR karnet a veterinárny dohľad.

Dodávame čerstvé ovocie a zeleninu pre reštaurácie, hotely, závodné a školské jedálne a ďalšie prevádzky verejného stravovania.

Zásobovanie reštaurácií a veľkoobchodov. Sme špecialisti na čerstvé ovocie a zeleninu. Rozvážame denne čerstvé ovocie, zeleninu, bylinky, huby a exotické plody pre reštaurácie, hotely, pizzerie, jedálne. Distribúcia prebieha denne chladenými dodávkami.

Spracovanie a rozvoz: - zemiaky (lúpané, vákuované, strúhané, varené) - koreňová zelenina (lúpaná, strúhaná). Sídlo firmy: - Lipník nad Bečvou, Mánesova 1382.

Sprostredkovanie služieb a obchodu v Karlínskom dvore. Vítame Vás na našom dvore v Karlíne. Ponúkame produkty v štýle Provence v predajni s kvetinami, od jari aj záhradníctvo, malé trhovisko a posedenie - to všetko v štýle francúzskej Provence (stále dotvárame priestor podľa našich predstáv).