Minerálne vody, energetické nápoje, nealkoholické pivá, kávy, čaje, instantné nápoje, sirupy, malinovky, ovocné šťavy a džúsy - to všetko spadá do nealkoholických nápojov, ktoré nesmú chýbať v ponuke žiadnej reštaurácie, krčmy, obchodu či supermarketu.

Pivovar Záhlinice - minipivovar so sladovňou neďaleko Kroměříža. Bohatá história. Nová technológia varenia piva - ručná remeselná výroba piva s kvasnicami. Výhradný distribútor piva pre SR. Dodávateľ sladu pre Svijan, Budvar. Výroba piva. Predaj: - sudové pivo - plastové sudy 30l - KEGY 15l.

Dodávka: - pramenitá voda v demižonoch BPA free 18, 9L - výdajníky a ochladzovače nápojov - automaty na studené aj teplé nápoje - doprava vody v demižonoch zadarmo.

Spoločnosť Distribuo Group s.r.o. prevádzkuje e-shop, ponúkaný sortiment: - firemné darčeky - káva, čaj - alkoholické nápoje - pralinky, ochutené nápoje - riad

TPH, spol. s r.o. sa zaoberá prenájmom nehnuteľností, pohostinstvom a predajom alkoholických a nealkoholických nápojov.

Kaviareň s vínnym barom. E-shop, predaj: - zrnková káva na espresso, na filter - vína - prírodné malinovky - torty na zákazku. Pražiareň.

Rozvoz balenej pramenitej vody Laguna a Florian - barel 18, 9 l. Prístroje AQUAMAT na ohrev a ochladzovanie vody - výdajníky vody. Prístroje na vodovodný poriadok POU - sódobary.

Veľkoobchod - pivo Svijany, Rohozec - nealkoholické nápoje

Maloobchod, predaj: - potraviny - nápoje - drogéria, drogistický tovar - kancelárske potreby - školské potreby - domáce potreby.

Potraviny Ngoc s.r.o. - predaj potravín a zmiešaného tovaru. Potraviny sú súčasťou reťazca CP BALA.

Pavlík Pavlíková s.r.o. prevádzkuje Môj obchod, ktorý je maloobchodnou predajňou fungujúcou pod záštitou Makro SR. V predajni nájdete široký sortiment spotrebného tovaru, potravín a nápojov.

Veľkoobchod, maloobchod, distribúcia, dodávka, predaj, prenájom, bezplatné umiestňovanie. zaistenie prevádzky: -na kusový tovar -cukrovniky -nápoje -bagety -na teplé a studené nápoje -značka Rhea Vendors -výdejníky vody -predaj aj repasované -voda balená v Barlo 18, 9 l -prírodné pramenitá -Minerálne -vodná ...

služby: - sťahovanie -malování - upratovacie práce - autodoprava do 3, 5tuny - záhradné práce - pivný pohotovosť - požičovňa výčapnej techniky -ohňostroje Predaj, e-shop: - výčapné techniky - vratné fľaše - pivo, alkoholické nápoje - sudové pivo - nealkoholické nápoje - pneumatiky z Rakúska - Ručne vyrezávané drevo z Indie a ...

Vidiecka záhrada pestuje vlastné kvety a vytvára z nich kytice, okrem záhradnej činnosti a kvetinárstva tiež vyrába z lokálnych potravín a svojej produkcie rôzne výrobky. Jedná sa o paštéty, sirupy, džemy a pečené čaje.