Z bohatého sortimentu mliečnych výrobkov, ako sú čerstvé aj trvanlivá mlieka, ovocné a biele jogurty, maslá, tvrdé, mäkké syry, nízko a plnotučné smotany, jemné aj klasické tvarohy, šľahačky si vyberie úplne každý. Kvalitné výrobky od predajcov aj výrobcov

Distribúcia: - potraviny - mrazený aj chladený tovar - ryby, hydina, mäso - mliečne výrobky - mrazené ovocie, zelenina

Predajne Náš GRUNT sú zamerané na predaj tradičných slovenských potravín, predovšetkým od malých a stredných tuzemských výrobcov a farmárov.

Internetový, veľkoobchodný aj maloobchodný predaj prírodnej bulharskej kozmetiky s ružovým olejom a jogurtovou probiotikou. Ďalej ponúkame bulharské syry a údeniny, parfémové cukríky, ružové a borovicové medy a marmelády, orientálske dezerty, ružové nápoje a alkohol.

Predaj - potraviny - zmiešaný tovar.

Predaj ruských potravín, delikates a nápojov.

Predaj syrov, údenín, vín, výrobkov Ferrero a cestovín. Ponuka nátierok, mliečnych výrobkov, trvanlivého pečiva a predjedál.

Predaj - ovocie a zelenina - mliečne výrobky

Rodinná mliekareň. Výroba mliečnych pokrmov.

Veľkoobchod: - ovocie - zelenina - čerstvé huby - bylinky - syry - údeniny - mäso

Poskytovanie gastronomických služieb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogéria, kolonial, potreby kŕmenia a potrava pre zvieratá.

Import a predaj tovaru z Blízkeho východu, predovšetkým mydiel, kávy a čokolády.

Skupina firiem so zameraním na export a import mliečnych výrobkov. Produkty: - jogurty - ľadová káva - smotany a šľahačky - tvaroh - smotanové krémy, kyslá smotana - probiotiká, míľ drinky. Spolupracujeme s Bohušovickou a Choceňskou mliekarňou.

Predaj a nákup tovaru, sprostredkovanie obchodu a služieb, predaj potravín mäso, údeniny, ryby, hydina, syry, mliečne výrobky, fair trade produkty, eshop feng shui.

Veľkoobchod, distribúcia: -čerstvé, prevažne mliečne potraviny, vyžadujúce chladenú prepravu -viac ako 900 položiek katalógu výrobkov

Veľkoobchod pre: - gastronómiu - pekára - cukrárov. V súčasnej dobe je distribútorom významných potravinárskych značiek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a ďalšie.

Zaoberáme sa predajom farmárskych potravín, biopotravín a kvalitné údeniny od malých a stredných chovateľov a výrobcov. Ponúkame čerstvé mliečne výrobky, syry a pečivo.