Patríte medzi milovníkov čajov? Ochutnajte biely, zelený a čierny čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvitnúci a ajurvédsky čaj. Na milovníkov kávy čaká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, viedenská káva a Espresso Macchiato.

Predaj, e-shop: - prírodné produkty ÁJURVÉDA - potraviny a korenie - čaje a kávy - doplnky stravy - kozmetika.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shpo, kaviareň: - káva - porcelán na kávu.

Vznik našej firmy Darka je datovaný do roku 2008, kedy sme otvorili našu prvú predajňu v Brne. Odvtedy sme portfólio našej bohatej ponuky – teda nielen čerstvej zrnkovej kávy a kvalitných sypaných čajov – rozšírili o sušené ovocie, korenie a čokolády. Naša ponuka dnes číta viac ako 1100 druhov tovaru. Kávu pre vás denne pražíme a vyberáme tie ...

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

Predaj vín: - červená - biela - ružová - oranžová - šumivé Predávame aj doplnky: - poháre - vývrtky - darčekové poukážky Zakúpite u nás výberové kávy aj čokolády, prírodné cidery a naturálne pivá.

Predaj, prenájom, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na vonkajšie prevádzku - potravinové automaty - výdajníky vody - suroviny pre nápojové automaty, káva Lavazza, tégliky, miešadlo, potravy, čaju.

V e-shope spoločnosti Verra Science s.r.o. môžete nakúpiť čaje pre tehotné ženy, vitamínové komplexy (doplnky stravy) na podporu plodnosti a tehotenstva. Tiež môžete využiť možnosť webinára a iné zaujímavé akcie.

mydecision s.r.o. so sídlom v Brne prevádzkuje e-shop degustuju.cz, kde nájdete sommeliérske produkty, ako sú darčekové pivné sety, ale aj vreckové denníky a poskytujú možnosť on-line rezervácie degustácie.

Poradenstvo v oblasti gastronómie kávy. Ponúkame široký sortiment výrobkov – káva, čaj, čokoláda pre espresso bar, kaviareň, cukráreň, restaurant, hotel či sídlo firmy. Pripravíme ponuku priamo na mieru, vrátane technológie zadarmo, školenia príprave lahodného cappucina a exelentného espressa značky Carraro, Damiano a ďalšie.

Dodávka, predaj, generálne opravy, servis, projekcia: -stroje a zariadenia na spracovanie dreva -nové technologické celky -použité stroje a zariadenia -kombinované komplety -náhradné diely -odkúpenie strojov a zariadení. Talianske špeciality, maloobchod. www.sapari.cz Námestie Slobody pasáž pod KB. Saporidi ...

Dovoz a distribúcia talianskej horúcej čokolády CIOCONAT a kávy L´ANTICO. Distribúcia značiek HOT APPLE, JAFFA CHAMPION, MLESNA.

Neroli Decor. Maloobchod, predaj: -dárkové predmety. -sypané čaju.

Spoločnosť Ambere s.r.o. sa špecializujeme na čerstvo praženú kávu. Nájdete u nás výbornú kávu so silnou chuťou a vôňou, ktorá spríjemní akékoľvek chvíle vo vašom živote. Predávame zrnkové zmesi, darčekové balenie a zaisťujeme aj servisné služby.

Priamy dovozca šafranu a šafránového čaju z Iránu. Na území SR ďalej vyrábame šafranovej delikatesy ako napr šafranový med, šafranový sirup, šafranovej drinky v BIO kvalite. Prevádzkujeme e-shop a veľkoobchod.

Kávovník - veľkoobchod s kávou: -káva svetoznámych talianskych značiek Lavazza, Pellini, Illy, Lucaffé, Bristot, Hausbrandt, New York, Segafredo a ďalšie. Tovar dodávame do druhého dňa po celej ČR, s rozvozom zadarmo po Brne a okolí aj v deň objednania.

Dovozca talianskej kávy. Príslušenstvo ku káve. Kávovary, mlynčeky na kávu.

Maloobchod, predaj: -sypané čaju a plantážový káva OXALIS -vlastné miešanie a ochutenia čajových zmesí i zrnkovej kávy rozsiahla výber čínskych čajových rarít -výhradní distribútor renomovanej indickej čajovej firmy Premier's -pestrý výber darčekových balení na báze čaju a kávy rozsiahla výber pôvodnej českej keramiky ...

Výroba a predaj: - instantné zmesi do nápojových kávovarov, automatov - čaj, káva, cappuccino - doplnky, smotana, tégliky. predaj: - kávovary značka SAECO, SIEMENS, NESPRESSO, SOLAC, ROWENTA a ďalšie -sedací vaky Fatboy COVIM. služby: - cateringové služby, organizovanie spoločenské akcie, svadba a svadobné hostiny, ...

Predajňa: -bylinné biočaji, čajov, zmesí, bylinkové čaje -koření -ovocné nátierky a med -bylinné sirupy -oleje lisované za studena -vegetariánská nátierka -zrníčka pohánky -špaldy a tekvice -špaldová káva -polévky svätej Hildegardy -léčivé aromatické olejčeky, éterické oleja. -aromaterapie.

Predaj: -bylinné čaje sypané, porciované -liečivé rastliny, byliny -liečivé masti, vitamíny -bylinné kvapky -sirupy, oleje.

Znalecké odhady - nehnuteľnosti. Právny servis a poradenstvo. Dodávka - káva. Praženie - káva. Rodinná kaviareň. Komplexné geodetické práce.

Špecializovaný obchod čajom Dilmah, darčeky, čajový porcelán a potreby, darčekové kazety .

Maloobchod, predaj: - darčekové koše - darčekové kazety - bonboniéry - káva, čaj - salámové kytice.

Veľkoobchod - prírodná kozmetika ručne vyrábaná - porcelán darčekové balenie - sypané čaje - plantážna káva - darčekový tovar - porcelán (darčekové balenie) - sypané čaje.