Patríte medzi milovníkov čajov? Ochutnajte biely, zelený a čierny čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvitnúci a ajurvédsky čaj. Na milovníkov kávy čaká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, viedenská káva a Espresso Macchiato.

predaj: - sladkosti a pochutiny - marcipán - čaje - káva - korenie - suché plody - darčekové predmety

Kompletný nápojový servis: -aquamaty -kávovary -káva -sirupy -instanty - vending - e-shop

Veľkoobchod, predaj: - potraviny - nápoje - drogéria - gastrozariadenia - import káva BOASI

Rodinná pražiareň s predajňou, ktorá pod značkou White Bean Coffee pražia výberovej kávy.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Zprostředkování obchodu a služieb Prevádzkovanie pohrebnej služby Predaj kvasného liehu, konzumného liehu ...

Orientálna obchod Nemrut.cz sa špecializuje na dovoz tovaru z Turecka. Medzi náš hlavný sortiment patria čajové a kávové súpravy, Džezva, hrnčeky, cukorničky, mlynčeky, turecké kanvičky, tácky a mnoho ďalšieho. Neváhajte a vstúpte do sveta Orientu!

Spracovanie a veľkoobchod s bioprodukty - produkty z ekologického kontrolovaného poľnohospodárstva sa špecializáciou na bio čaje, bio korenie, bio kávu a bio cukrovinky. Produkcia, spracovanie produktov z kontrolovaného ekologického BIO poľnohospodárstva. Zastúpenie rakúskej spoločnosti Sonnentor.

Masáže. Prístrojová lymfodrenáž. Pedikúra. Predaj bylinných čajov fy Grešík, tinktúry ai fy Nádej p. Podhorná a čisto prírodnej kozmetiky Saloos.

Dovoľte nám predstaviť našu malú bylinnú farmu a tiež viac ako 100 rokov starú valašskú sušírnu na ovocie a byliny sv. Františka. Citlivosť a načúvanie prírode, poctivosť a maximálna kvalita, 100% malá ručná výroba, tradície i nové nápady, zodpovednosť voči ľuďom aj prírode a radosť v našich výrobkoch. To je to, čo je pre nás dôležité a o čo ...