Patríte medzi milovníkov čajov? Ochutnajte biely, zelený a čierny čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvitnúci a ajurvédsky čaj. Na milovníkov kávy čaká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, viedenská káva a Espresso Macchiato.

Firma Veľkoobchod Berka so sídlom v okrese Plzeň sa už od roku 2005 zaoberá zásobovaním veľkoobchodov, maloobchodov i koncových zákazníkov cukrovinkami a kávou. Okrajovo ponúkame aj nápoje a kŕmenie pre psy a mačky. Ako logistický partner spoločnosti IDC Praha distribuujeme do veľkoobchodov výrobky zn.Sedita, ale aj cukrovinky iných značiek. ...

Vinotéka. Moravské vína - sudové aj fľaškové víno. Predaj: - holandské syry - čokoládové pralinky Janek - korenie - sypané čaje - kaša - bylinky - sušené ovocie - orechy, orechy v čokoláde - domáce marmelády - sklo - darčekové balenie, poukazy.

Kvetinárstvo Kvety od Jany ponúka väzbu rezaných kvetov, aranžmán umelých kvetov, predaj kvetov a doplnkov. Zaoberáme sa aj predajom moravských vín, cukroviniek a nájdete u nás široký výber čajov. Predaj: - kvety - moravské vína - cukrovinky - čaje - darčekové predmety - dekorácia. Služby: - väzba rezaných kvetov - aranžmán umelých ...

Rozvoz potravín a nápojov, bio potravín, hotových jedál a kancelárskeho sortimentu do domov a bytov nonstop. Rozvážame:  - alkoholické nápoje  - víno  - minerálne vody, kávu, čaj, šťavy a džúsy  - cukrovinky a cukrárske výrobky  - pečivo a buchty  - mliečne výrobky  - olej, tuk, masť  - mrazené polotovary  - zeleninu a ovocie  - ...

decor -čaje -káva -oříšky a ovocie -prírodné dar -svíčky -glycerínové mydla -koupelové soli -keramika -vonné tyčinky atď. -potreba pre aranžérov -exkluzivní darčekové balenie -http: //www.georgius.cz art -floristické dekorácie interiérov, a exteriérov, interiéry a exteriéry -floristika, floristická výzdoba na spoločenské akcie ...

Čerstvo pražená káva 100% Arabika z viac ako 35 krajín celého sveta. Pražiareň kávy, online predaj kávy, eshop s kávou, kaviarne. Kávu pražíme s láskou už od roku 2004.

veľkoobchodný a maloobchodný predajca praženej kávy. Možnosť zakúpenia degustačných kávových balíčkov a príslušenstva na prípravu kávy, ako sú filtre a mlynčeky

veľkoobchodný a maloobchodný predajca praženej kávy. Možnosť zakúpenia degustačných kávových balíčkov a príslušenstva na prípravu kávy, ako sú filtre a mlynčeky

Predaj, eshop: - CD - DVD - knihy - hry - parfémy - čaj, káva - domácnosť.

E-shop so zdravou výživou a 100% prírodnou kozmetikou - potraviny - doplnky stravy - kozmetika - čaje a kávy - korenie - ekogeréria

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

Prírodné produkty: - čaje, byliny - tinktúry - prírodná kozmetika - čistiace EKO prostriedky - RAW výrobky

Predaj vín: - červená - biela - ružová - oranžová - šumivé Predávame aj doplnky: - poháre - vývrtky - darčekové poukážky Zakúpite u nás výberové kávy aj čokolády, prírodné cidery a naturálne pivá.

Predaj, prenájom, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na vonkajšie prevádzku - potravinové automaty - výdajníky vody - suroviny pre nápojové automaty, káva Lavazza, tégliky, miešadlo, potravy, čaju.

V e-shope spoločnosti Verra Science s.r.o. môžete nakúpiť čaje pre tehotné ženy, vitamínové komplexy (doplnky stravy) na podporu plodnosti a tehotenstva. Tiež môžete využiť možnosť webinára a iné zaujímavé akcie.

Zdravá výživa. Predaj: - bezlepkové potraviny - fair trade i dia výrobky - prírodná kozmetika - potravinové doplnky - kozie výrobky - vegetariánske produkty - čaje.

Zdravá výživa. Predaj: - bezlepkové, dia potraviny - obilniny, strukoviny, ryža, múky, slady, pochutiny - produkty pre vegetariánov - čerstvé celozrnné a kváskové pečivo - kozie výrobky - čaje, čajové zmesi.

Zaoberáme sa predajom lokálnych potravín od vybraných regionálnych výrobcov. Prevádzkujeme eshop a kamennú predajňu Z Komôrky s výdajňou Zásielkovne a eshopu.

mydecision s.r.o. so sídlom v Brne prevádzkuje e-shop degustuju.cz, kde nájdete sommeliérske produkty, ako sú darčekové pivné sety, ale aj vreckové denníky a poskytujú možnosť on-line rezervácie degustácie.

Predajňa a e-shop kvalitných stredoamerických ARABIC a juhoázijských ROBUST výberových kávových zmesí. Zmesi tvoria niekoľko druhov zŕn s rôznym typom praženia - každá káva má tak inú chuť a akcent.

Prevádzka e-shopu s chorvátskymi produkty - víno, kozmetika, drogéria, potraviny, dekorácie, grilovanie

Poradenstvo v oblasti gastronómie kávy. Ponúkame široký sortiment výrobkov – káva, čaj, čokoláda pre espresso bar, kaviareň, cukráreň, restaurant, hotel či sídlo firmy. Pripravíme ponuku priamo na mieru, vrátane technológie zadarmo, školenia príprave lahodného cappucina a exelentného espressa značky Carraro, Damiano a ďalšie.

Služby: - ubytovanie - apartmánový dom v Slavičíne. Záhradkárske a chovateľské potreby: - Horné námestie 109 tel.: 603212510. Eshop, internetový obchod s čajom a kávou