Správne stravovanie je základom pevného zdravia. Kúpte si kvalitné diétne a potravinové doplnky, vďaka ktorým sa budete cítiť fit. Zakúpiť môžete aj diabetické potraviny, ktoré sú chuťovo na nerozoznanie od klasických. Doprajte si diabetické sladkosti.

Maloobchod, predaj: - produkty z čistej prírody (prírodné produkty) - liečivé byliny - bylinné čaje - čajové zmesi - bylinné kúry - tinktúry - prírodná silica pre aromaterapiu - prírodná kozmetika - bylinné oleje a masti - prírodné potravinové doplnky. E-shop.

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod dovážaných výrobkov – sacharidy, proteíny, iónové nápoje, aminokyseliny, diéty, vitamíny a tyčinky. Zásielková služba a poradenská činnosť. Výhradný dovozca MLO Products Inc. a Mega-Pro Int. do SR.

Profesionálna prístrojová pedikúra vhodná a bezpečná nielen pre diabetikov, ľudí s poruchou zrážanlivosti krvi a tehotné ženy. Rovnanie zarastajúcich a zhustených nechtov. Nechtová rovnátka- ortonyxia. Modeláž nechtov na nohách gél lakom. Predaj prírodnej kozmetiky, potravinové doplnky Finclub, CaliVita.

Predaj - doplnková výživa pre športovcov Výroba - doplnková výživa pre športovcov

Predaj - potravinové doplnky Diagnostika EAV Predaj - prírodné produkty - regeneračné prípravky - prípravky z liečivých rastlín Sprostredkovanie - masáže - bankovanie - lávové kamene Poradenstvo - pre epileptikov - na detoxikáciu - k pitnému režimu - na výživu a stravovanie.

Pekáreň. Výroba, predaj: - bežné pečivo - chlieb - jemné pečivo - cukrárske výrobky - dia výrobky.

Fitcentrum: -posiľovňa -fitness -kulturistika -kondičné cvičenia -masáže. Maloobchod, predaj: -posilňujúce proteínové nápoje pre športovcov, kulturistov. Sprostredkovanie: -vybavenie fitcentier. Výkup: -letné ovocie.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - farmaceutické prípravky - homeopatiká - potravinové doplnky, vitamíny - zdravotná kozmetika - detská výživa.