Správne stravovanie je základom pevného zdravia. Kúpte si kvalitné diétne a potravinové doplnky, vďaka ktorým sa budete cítiť fit. Zakúpiť môžete aj diabetické potraviny, ktoré sú chuťovo na nerozoznanie od klasických. Doprajte si diabetické sladkosti.

Firma Pharma 2, a.s. prevádzkuje v Prahe tri lekárne - vo Vodičkovej ulici (Praha 1-Nové Mesto), na Hlavnej stanici (Praha 2-Vinohrady) a na Suchdolskom námestí v Suchdole (Praha 6). Lekárne ponúkajú kompletný sortiment liekov na lekársky predpis aj veľký výber voľne dostupných liečiv, zdravotnícke potreby a ďalšie. Vo Vodičkovej ulici a na ...

Maloobchod, predaj: - liečebná kozmetika - vlasové šampóny a vody - krémy, gély a vody pri akné - kozmetické prípravky - masážna emulzia HELAX - výrobky z minerálov Mŕtveho mora - kozmetika TEATRE z austrálskeho čajovníka - kozmetika HIMALAYA, WELEDA, RYOR, FREEMAN, DERMACOL, NIVEA, GARNIER, BAREKOL, POND´S, JOHNSON, TEATRE, ...

Predaj: - kozmetika (starostlivosť o pleť, telo a vlasy) - prírodné doplnky stravy.

Produkty: - nealkoholické nápoje v biokvalite - biosušienky - exotické nápoje zo zeleného kokosu alebo ibištekový nápoj - bio čaj - horúci ibištek so škoricou - výborná talianska káva - izotonický nápoj z prírody.

Firma sa zaoberá obchodnou činnosťou v oblasti predaja zdraviu prospešných výrobkov. Jej obchodní zástupcovia tovaru prezentujú spôsobom priameho predaja na vopred dohodnutých prednáškach u zákazníka doma. Výrobky sú tak ponúkané a predvádzané priamo u zákazníka v domácom prostredí, kde sa eliminujú akékoľvek negatívne vplyvy a pritom sú klientovi ...

Služby: - poradenstvo, semináre zdravotný životný štýl.

Patentné prípravky Bylinná liečba predstavuje základný pilier systému liečebných metód tradičnej čínskej medicíny.

Bylinné produkty pre každého bez chémie.

Maloobchod: - športové potreby - športový textil. Služby: - klasická masáž - myostimulátor - nastreľovanie náušníc. Predaj: - výživa pre športovcov - bylinky.

Výroba: -cereálne potraviny -müsli. Prevádzkareň: -76922 Holešov Palackého 360, areál Drevopodniku.

Maloobchod, predaj: -vážené orechy -sušené ovocie -čaja -dia výrobky -výrobky zo sóje. -bezlepkové výrobky -chladiarenské výrobky zo sóje (jogurty, salámy, paštéty, syry, tofu).

predaj zdravých kozmetických produktov

Predaj, e-shop: - špeciálna kozmetika značky NWA aloe vera - doplnky výživy - káva - parfémy - šperky.

Predaj, e-shop s liečivými bylinkami, korenie.

Výživová poradňa -masáže -spining

Poradenstvo v oblasti zdravého životného štýlu - chudnutie, kondícia, pribranie svalovej hmoty, energia

Sme oficiálnym dovozcom a distribútorom prírodných doplnkov stravy s obsahom medu a včelích produktov spoločnosti Tentorium. Nájdete u nás široký sortiment dražé, bobuľových dražé a sirupov s obsahom medu, peľu, propolisu, pergy, materskej kašicky, chlebíny a celého radu bylinných a hubových extraktov.

Obchodnú príležitosť pre distribútorov. Predaj, distribúcia, poradňa pre ozdravné programy a celkovú starostlivosť o človeka a jeho telo: -ojedinelý a účinný program detoxikácie, regenerácia buniek a harmonizácia imunity, vedúce k celkovému upevneniu zdravia -efektívne riešia problémy zažívania, metabolizmu, bolesti hlavy a pod. -podpora ...

Výroba: - potravinové doplnky, superfoods - bio rastlinné oleje - extra panenské olivové oleje z Kréty - bio bezlepkové potraviny - esenciálne oleje z Austrálie Dovoz, eshop: - čokolád značiek Venchi, Pacari, Balance, Dolfin, Stainer, Madecasse.

Predaj výdajníky, POU, filtračné systémy a náustky. Profesionálne odvlhčovače. Prírodné a značkové balené vody.