Správne stravovanie je základom pevného zdravia. Kúpte si kvalitné diétne a potravinové doplnky, vďaka ktorým sa budete cítiť fit. Zakúpiť môžete aj diabetické potraviny, ktoré sú chuťovo na nerozoznanie od klasických. Doprajte si diabetické sladkosti.

Zostavenie individuálneho jedálnička podľa potrieb a zdravotného stavu klienta. Úprava hmotnosti pri obezite aj podvýžive. Diéta v chorobe. Pomoc pri chudnutí i úprave životosprávy. Vzdelávacie programy pre školy a organizácie. .Zhodnotenie doterajších stravovacích zvyklostí a pomoc pri ich náprave.Nutričná poradňa pre všetky vekové ...

Veľkoobchod, distribúcia: -športová výživa. Stredisko FITNESS CLUB IMPERIAL

Wellness centrum Starostlivosť o pleť Ponúka - práca z domu Poradenská činnosť v oblasti životného štýlu - kurzy chudnutia

Fitcentrum: -aerobic -posiľovňa. Solárium. Masáže. Fitness shop. Veľkoobchod, maloobchod, zásielková služba: -oblečenie pre kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplnky výživy značky OMEGA -proteín-sacharidové nápoje -iónové nápoje -aminokyseliny -Creatín -Pyruvať. Poradenská činnosť.

Predávame športovú výživu a posilňovacie či tréningové stroje. Rovnako vedieme najrôznejšie doplnky na cvičenie a fitness. Máme širokú ponuku doplnkov stravy a prípravkov na budovanie svalovej hmoty: - aminokyseliny - kreatíny - carnitín - proteínové, energy, mosli tyčinky - vitamíny, minerály.

Výroba: -zdravotné prírodné produkty -bylinné čaje -masti -prírodná kozmetika -potravné doplnky -bylinné mydlá -eterické oleje.

Predaj - potravinové doplnky Výroba - potravinové doplnky

Internetový predaj, e-shop bylinných vankúšikov, čajov, keramického tovaru, kníh, sviečok, kozmetiky a potravinových doplnkov.

On-line kníhkupectvo, predaj: - knihy, tarotové karty, drahé kamene, minerály, šperky, vonné tyčinky, vône, sviečky, prírodná kozmetika, mydlá, telové oleje, čaje, byliny, výživové doplnky, mandaly, dekorácie, darčeky, relaxačná hudba .

Predaj zdravotníckych potrieb a liečivých bylín.

E-shop, veľkoobchod: - superfood - doplnky stravy - BIO potraviny - Eko drogérie - konopná kozmetika

Distribúcia a predaj produktov Intra a Nutria od kanadskej spol. Lifestyles. Zdravá výživa (doplnky stravy) obsahujúca bylinky a liečivé rastliny (zmes). Vitamíny, minerály, antioxidanty. Bez alkoholu a chemických prísad. Zásielkový obchod.

Vývoj, výroba: - doplnky stravy - sladidlá

Predaj - zelené potraviny - zdravá výživa

Elanatúra sa zaoberá distribúciou prírodných a špeciálnych doplnkov stravy.

Maloobchod, predaj: -byliny, bylinné zmesi -čaja -potravinové doplnky

Predaj, e-shop: - Bio potraviny - čaje - doplnky stravy - kozmetika - drogéria - drahé kamene

Výroba marmelád, džemov a sirupov z ovocia a bylín.

Internetový obchod, e-shop: -potravinové doplnky, doplnky stravy

Predaj: - potravinové prípravky a stabilizátory do potravín

Predaj, distribúcia: - čistá trstinová melasa - trstinová melasa s výraznejšou chuťou - trstinová melasa s beta-glukánom - BETA - EXTRAKT s medovkou lekárskou - BETA - EXTRAKT s ginkom dvojlaločným - BETA - EXTRAKT s rakytníkom rešetliakovým - pravé horické trubičky s trstinovou melasou a beta-glukánom - sušienky s perníkovým ...

Vývoj, výroba, predaj, e-shop: - doplnky stravy - prírodná kozmetika

Internetový obchod, e-shop: -doplnky stravy -vitamíny

Neera Detox kúra je vskutku jednoduchý, ale účinný detoxikačný program obnovujúci zdravie, prirodzene zoštíhľujúci a úspešne bojujúci proti starnutiu. Predaj balíčkov na detoxikačnú kúru. Ďalej predaj doplnkov stravy (magnézium, vitamíny a minerály).