Správne stravovanie je základom pevného zdravia. Kúpte si kvalitné diétne a potravinové doplnky, vďaka ktorým sa budete cítiť fit. Zakúpiť môžete aj diabetické potraviny, ktoré sú chuťovo na nerozoznanie od klasických. Doprajte si diabetické sladkosti.

Distribúcia liekov a farmak a ošetrujúcej kozmetiky UNIDERMA. Distribúcia a predaj multivitamínových produktov: - Bloom - NATURESˇLIFE. - THERATECH

Predaj prípravku JODIS koncentrát - doplnok stravy, pomocou ktorého je možné zaistiť potrebné množstvo jódu v organizme - práve v predaji v našom e-shope. Diagnostické prúžky pre Oftalmológiu na vyšetrenie suchého oka a drobných erózií.

Internetový obchod, e-shop: - športová výživa - kozmetika - rehabilitačné pomôcky

Internetový a veľkoobchodný predaj produktov zdravej výživy.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - zásobovanie ordinácií -lieky, liečivá, vitamíny -zdravá výživa -dojčenská výživa -liečebná kozmetika -ortopedická obuv. Lekárenské poradenstvo.

Internetový obchod, e-shop: - športová výživa

Eufória fitness. Dámska posilňovňa. -posilňovacie stroje špeciálne zameraných na kritické "ženské" partie -konzultácia výživového poradenstva (nielen pre chudnutie) priamo v posilňovni -bezproblémové zaparkovanie na parkovisku športového areálu Vodova

Výroba a predaj: - kozmetika Chlorella - potravinový doplnok Chlorella Tabs - zelený jačmeň

Predaj, maloobchod: -prírodné produkty na regeneráciu organizmu -doplnky stravy

Služby: - výživové poradenstvo

Výrobky: - bylinné čajové koncentráty - vonkajšie bylinné prostriedky.

SlimBox je krabičková diéta, ktorá je vhodná pre zdravé chudnutie bez jojo efektu a získanie štíhlej línie. Nemusíte počítať kalórie, nakupovať ani variť. Diéta obsahuje 5 jedál denne, nebudete hladovať, ale napriek tomu budete chudnúť.

Zaoberám sa tvorbou jedálnička a poradenstvom v oblasti výživy.

Maloobchod, predaj, e-shop: -doplnky stravy

Dovoz, spracovanie, výroba: - byliny Služby: - výkup bylín

Predaj zdravej výživy, potravinových doplnkov, eko produktov.

Naša sieť obchodov Herba ponúka zdravú výživu.

Predaj produktov pre zdravú výživu. Široký sortiment eko produktov.

Česká výroba bylinných prípravkov. Výrobky je možné zakúpiť v našich distribučných centrách po celej SR. Zasielame aj na dobierku.

Predaj výrobkov na detoxikáciu organizmu. Poradenstvo v oblasti zdravého životného štýlu.