Potrebujete alkohol na párty, oslavu či večierok? V ponuke máme destiláty a tvrdý alkohol ako rum, slivovica, vodka, whisky a tequila. V predaji aj biele, červené a ružové vína, suché, polosuché, sladké a polosladké, archívne ročníky.

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánsky rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermút PRIMAT.

Vinotéka, maloobchod, predaj: - víno, vína.

Bezděkov je malá dedinka neďaleko Úsova. A práve tu sme spoločne vytvorili levanduľový statok, kam Vás pozývame na návštevu. Od polovice júna do konca júla, kedy je levanduľa v kvete, sa okrem prechádzky s pohľadom na rozkvitnuté voňajúce polia môžete zúčastniť komentovaných prehliadok priamo na statku, ochutnať degustačné menu v altánku pri ...

Cestovná agentúra. Medzinárodná osobná doprava. Vinotéka. Dovoz a realizácia ALGINIT pomocná pôdna látka (hnojenie, kŕmenie).

Pivovar, minipivovar, výroba: - pivo, piva Pivovarská krčma tel.: 724 710 225

Juhoamerické vína: - ochutnávky vín - Familia Schroeder - Santa Ema. Špeciality: - pochúťky k vínu - džemy, marmelády - ovocné, zeleninové zaváraniny, kompóty - olivové oleje.

Pálenica, pálenie ovocného kvasu. Liehovar. Výroba strojov a zariadení pre poľnohospodárstvo. Dopravná technika pre poľnohospodárstvo. Ubytovanie - 2x dvojlôžková izba s možnosťou prístelky. Výroba oceľových hál.

Spracovanie použitého textilu a veľkoobchod s použitými odevmi - priamy dovoz; Export/Import. Priamy a oficiálny dovozca dominikánskej kávy značky Café Santo Domingo do ČR a EÚ Veľkoobchod a internetový obchod s kávou Café Santo Domingo a ďalšími produktmi z Karibiku. Rum Brugal.

Firma VČELNEX s.r.o. bola založená v roku 1990 a od tejto doby sa zameriava na výrobu Kráľovskej medoviny. Naša rýdzo česká firma sa tiež zaoberá výrobou prírodnej liečivej kozmetiky a prírodných liečiv, ktoré sú schválené Ministerstvom zdravotníctva SR. Výskum, výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: Kráľovská medovina -je kvalitný ...

E-shop - potraviny - nealkoholické nápoje - vína - drogéria.

Pivovárok Melichárek: - výroba spodne aj vrchne kvasených pív - 24 druhov pív - pivá sú nefiltrované, nepasterizované a bez chemických úprav, s vysokým obsahom kvasiniek a vitamínov.

Predajňa fľaškových a sudových vín, kávy, čajov.

Predávame víno, darčekový tovar, kvety a záhradnícke potreby.

Vináreň, vínny bar, vinotéka. Predaj. - české i zahraničné vína: - akostná, odrodová, s prívlastkom - pizza, minútky.

Dovoz, predaj: - francúzske víno - francúzske delikatesy.

Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Sprostredkovanie veľkoobchodu Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností Destilácia, rektifikácia a miešanie liehovín Ostatné poskytovanie úverov j. n. Činnosti zástupcov poisťovne a maklérov

E-shop AMELIESHOP.CZ - noriberský punč a perník.

Minipivovar a reštaurácia parník: - reštaurácia so sklepom - denné menu.

Predaj - vína fľaškové - vína sudové - sekty - darčekové kazety

Výroba, veľkoobchod - medovina