Potrebujete alkohol na párty, oslavu či večierok? V ponuke máme destiláty a tvrdý alkohol ako rum, slivovica, vodka, whisky a tequila. V predaji aj biele, červené a ružové vína, suché, polosuché, sladké a polosladké, archívne ročníky.

Služby, poradenstvo: -Komplexné služby v obore deratizácia, dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia, plynovanie / fumigácia / a asanácie. -deratizační, dezinfekčné, dezinsekčné práce -hubení hmyzu -hubení mikroorganizmov. deratizácia: -opatrenia k potlačovaniu výskytu škodlivých myšovitých hlodavcov za účelom ochrany zdravia ľudí a ich ...

Spoločnosť Distribuo Group s.r.o. prevádzkuje e-shop, ponúkaný sortiment: - firemné darčeky - káva, čaj - alkoholické nápoje - pralinky, ochutené nápoje - riad

Víno z rodinného vinárstva (vína tradičných odrôd (Rizling vlašský, Veltlínske zelené, Chardonnay, Müller Thurgau, Muškát moravský, Zweigeltrebe, Rulandskej šedej a Rizling rýnsky).

Vinárstvo. degustácia v tradičnej pieskovcovej pivnici vo Vrboveckej pivničnej uličke. Vrbovec č. ev. 88 (pivnica)

Vinárstvo Pekárek sa zameriava na výrobu akostných a prívlastkových vín a vykonáva degustácie vín v priestoroch pivnice s kapacitou 20 osôb.

PIVNICE Maršovice v.o.s. patrí medzi vinárstvo zo Znojemské vinárskej podoblasti a sme členmi zväzu EKOVÍN - Zväz integrovanej a ekologickej produkcie hrozna a vína, o.s. Vďaka modernej technológii výroby, ochrany viníc a zberu, ale aj tým, že vyrábame vína iba z vlastných, veľmi kvalitných hrozna, nadväzujeme na dlhoročnú tradíciu pestovania a ...

Rodinné vinárstvo, pestovanie, spracovanie, výroba: -vinná réva, hrozno -vlastné produkcia vína, ročná kapacita 30 000 fliaš, vlastné vinice (celková rozloha 2ha-Znojemská vinárska oblasť) -vína akostné, prívlastkové. predaj: -víno-sudové, fľaškové, nákup priamo z pivnice. Vínna pivnica, ponuka: -kapacita 30 miest -útulné zariadenia, ...

Pestovanie, spracovanie: -vinná réva, hrozno z vlastných viníc. Výroba, predaj, distribúcia, dodávka: -víno, vína, vín. Vínna pivnica, ponuka, predaj, e-shop: -možnosť uskladnenie vín k archiváciu vo vínnych kójach (prenájom archívu) -posezení Šatov-pivnica (25 osôb), vináreň (lisovňa) s krbom (25 osôb), ubytovanie v podkroví (11 ...

Vinotéka, vináreň, e-shop: - predaj vybraných špičkových vín zo znojemskej vinárskej podoblasti a víno z ďalších oblastí Moravy, Čiech, Rakúska a vybraných miest Európy.

Vinárstvo Žiška s.r.o. prevádzkuje e-shop, kde si môžete zakúpiť vína. Ponúkame ubytovanie v dvoch apartmánoch priamo nad pivnicou. Každý apartmán má kapacitu 6 osôb. - kuchynský kút, chladničku, vlastnú kúpeľňu s WC, podlahové vykurovanie, Wifi, vlastný vchod.

Malé rodinné vinárstvo v srdci Znojemskej vinárskej podoblasti v Novom Šaldorfe. výrobná i degustačná pivnica sa nachádza v Novom Šaldorfe pri Znojme (Nový Šaldorf 102/s, 671 81)

Vinárstvo LAMBECK s.r.o. sa zameriava na výrobu bielych, červených a ružových vín, jedná sa o akostné a prívlastkové vína najvyššej kvality.

TPH, spol. s r.o. sa zaoberá prenájmom nehnuteľností, pohostinstvom a predajom alkoholických a nealkoholických nápojov.

Kaviareň s vínnym barom. E-shop, predaj: - zrnková káva na espresso, na filter - vína - prírodné malinovky - torty na zákazku. Pražiareň.

Naše rodinné vinárstvo sa zameriava na výrobu a predaj akostných odrodových vín a vín s prívlastkom. Predávame aj burčiak. Možnosť degustácie nášho vína a posedenie vo vínnej pivnici.