Potrebujete alkohol na párty, oslavu či večierok? V ponuke máme destiláty a tvrdý alkohol ako rum, slivovica, vodka, whisky a tequila. V predaji aj biele, červené a ružové vína, suché, polosuché, sladké a polosladké, archívne ročníky.

Predaj sklo na víno, someliérske sady, predaj sudové, šumivé a portské vína, pochúťky k vínu. Predaj - darčekové predmety.

Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Veľkoobchod, predaj: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampanské, minerálne vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompóty -kečupy, horčica, tatarka -oleje -korenie -cukrovinky -slané doplnky -káva, čaj -mliečne výrobky -mrazené a chladené potraviny -cigarety, cigary -drogistický tovar.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -absinth -absintový tovar

Vinotéka. Vína od malovinárov a rodinných firiem a to predovšetkým z Moravy. V príjemnom nefajčiarskom prostredí vinotéky je možné posedieť nad pohárom sudového či fľaškového vína

Vinárske zoskupenie Soare Vám ponúka kompletný vinársky sortiment, každoročne rozširovaný na základe požiadaviek trhu a zákazníkov. Dodávky, predaj: -vína, sekty -šumivé vína -šumivé alkoholické aj nealkoholické nápoje a vermúty z produkcie spoločnosti Soare sekt a.s. a Víno Valtica s.r.o. Všetky tieto rady a distribúciu zaisťuje obchodný ...

Predajňa farmárskych produktov. Odborný marketing wellness výrobkov a poradenstva v oblasti zdravého životného štýlu.

Nealkoholické a alkoholické nápoje a potraviny všetkých významných tuzemských i zahraničných výrobcov. Dodávame v štandardných baleniach, tj sklo, PET, Tetra Pack, ALU, ai, podľa noriem EU.

Kto má veľa práce, nemá čas zarábať peniaze! Veľkoobchod: -tabakové výrobky (cigarety, cigary, fajčiarske potreby -potraviny -nápoje alkoholické - pivo, víno -nápoje nealkoholické - káva, čaj...) -cukrovinky -slané pečivo -ostatný sortiment -drogéria -krmivo. Spoločnosť zásobuje: -tabaky -čerpacia stanica -sieť HORECA ...

Veľkoobchod: -alkoholické aj nealkoholické nápoje -potraviny -tabakové výrobky.

Vinotéka Perkmajster. -kvalitné moravské i české fľaškové vína -zahraničné vína -sudové vína -darčekové balenie -pochutiny k vínu -príjemné prostredie. Degustácia.

Ponúkame nápoje so zmesou výťažkov z ovocia a exotických drevín, vínne octy so základom červeného a bieleho vína. Predávame vodky, liehoviny, destiláty, likéry a ďalšie.

Veľkoobchod, maloobchod: -španielske víno -olivový olej -olivy.

Veľkoobchod s nápojmi, potravinami, tabakom: -alkoholické nápoje (vína atď.) -nealkoholické nápoje (minerálne vody atď.) -potraviny -tabak Špecializovaná služba: -zásobovanie gastronomických zariadení, benzínových čerpacích staníc, obchodov atď. Distribúcia-zásobovanie-dodávky (od objednania po dodanie s limitom do 24 hod.). Odborné ...

Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín.

Mäsiarstvo a údenárstvo Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Vinárstvo. Darčekové vína. Etikety, obaly na víno.

Vinotéka: sudové vína, vybrané fľaškové vína moravských vinárov a doplnkového sortimentu.

Predaj, e-shop: -chovateľské potreby.