Potrebujete alkohol na párty, oslavu či večierok? V ponuke máme destiláty a tvrdý alkohol ako rum, slivovica, vodka, whisky a tequila. V predaji aj biele, červené a ružové vína, suché, polosuché, sladké a polosladké, archívne ročníky.

Predaj - medovina - sirupy - pravý karamel Výroba - medovina E-shop - medovina - sirupy - pravý karamel

Veľkoobchod, predaj: -všetko pre vinárov a milovníkov vína, víno -výhradný dovozca a distibutor Tokajské víno -gastronómia-príslušenstvo, vybavenie. Prevádzkovanie, komplexná realizácia, predaj, komplexná dodávka: -veterná, veterné elektráreň, elektrárne -energetické poradenstvo, energetika -veterná energia-alternatívne zdroje, ...

Prevádzkovateľ siete maloobchodných predajní DON PEALO. Dovoz, veľkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - tabakové výrobky - cigary vlhké aj suché - víno, sekty - olivy - cukrovinky - drogéria.

Veľkoobchod, predaj: -tabakové výrobky -fajčiarske potreby -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cukrovinky.

Predaj - sudové vína, akostné vína s prívlastkom, sekty.

Predaj, e-shop: -moravské vína -čaje, káva, čajový a kávový riad -med a medové pochúťky -vodné fajky, vonné a dekoratívne sviečky -darčeková kozmetika.

Kaviareň. Možnosť rezervácie miest v Café CHEErS. Cateringové služby: - zabezpečenie syrového cateringu - objednávky syrových balíčkov. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - zameranie na kvalitné holandské syry - francúzske, talianske, švajčiarske a slovenské syry - výberové zahraničné i tuzemské vína - delikatesy - ...

Malý rodinný pivovar. Výroba: -pivo VALÁŠEK. Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -1x jednolôžková izba -5x dvojlôžková izba -1x luxusný apartmán. Reštaurácia Pivovar. objednávky na tel.: 773025454.

Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín