Potrebujete alkohol na párty, oslavu či večierok? V ponuke máme destiláty a tvrdý alkohol ako rum, slivovica, vodka, whisky a tequila. V predaji aj biele, červené a ružové vína, suché, polosuché, sladké a polosladké, archívne ročníky.

Minipivovar a reštaurácia parník: - reštaurácia so sklepom - denné menu.

Predaj: -tepelné čerpadlá. Veľkoobchod, maloobchod: -vína. Sprostredkovanie obchodu: -reality (byty, pozemky).

Internetový obchod, e-shop: - ukrajinská vodka Khortytsa.

Vinárstvo - akostné vína z vlastného hrozna

Činnosť: - poradenstvo v oblasti solárnych elektrární - výroba, montáž oceľovej konštrukcie

Internetový obchod, e-shop: - vína, víno z Provence

Predaj sklo na víno, someliérske sady, predaj sudové, šumivé a portské vína, pochúťky k vínu. Predaj - darčekové predmety.

Veľkoobchod a maloobchod, predaj: - lahôdky: - šunky, syry, belgické paštéty, olivy - víno - horčica z Viedne od výrobcu Albatros.

Import, predaj, e-shop alkoholických nápojov.

Predaj, internetový obchod, e-shop: -alkoholické nápoje -rozvoz po Prahe

Právne, ekonomické a organizačné poradenstvo v oblasti krízového manažmentu. Malý veľkoobchod s vínom pre privátnu klientelu.

Výroba: -papiernického tovaru: -papierové vrecia. Destilácia, rektifikácia a miešanie liehovín.

-Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a ...

-Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Výroba, obchod a služby inde nezaradené Mäsiarstvo a údenárstvo Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín