Potrebujete alkohol na párty, oslavu či večierok? V ponuke máme destiláty a tvrdý alkohol ako rum, slivovica, vodka, whisky a tequila. V predaji aj biele, červené a ružové vína, suché, polosuché, sladké a polosladké, archívne ročníky.

Slovácka vináreň. Maloobchod, predaj: - víno - sudové vína

Sprostredkovanie veľkoobchodu Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností Destilácia, rektifikácia a miešanie liehovín Ostatné poskytovanie úverov j. n. Činnosti zástupcov poisťovne a maklérov

Dovoz vín - francúzske a talianske vína - cestoviny - olivový olej.

E-shop: - talianske potraviny - cestoviny, ryža - omáčky, pesta - oleje - údeniny - syry - víno - sladkosti - korenie

Pálenica. Predaj ovocia na kvas. Príprava kvasu. Spracovanie, výroba: - ovocné destiláty, pálenky. Rozvoz kvasu aj zákazníkov do pálenice aj z pálenice.

Služby - nakladanie s odpadmi - včelárstvo - predaj včelích prúktov, med, medovina a.j. - poľnohospodárske služby - zimí údržba komunikácií.

Projektová činnosť vo výstavbe -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Vinárstvo, výroba, predaj: -vína vlastnej výroby -vína akostné, odrodové a výbery miestnych výrobcov -degustácia podľa dohody od 8 do 20 osôb -studená aj teplá kuchyňa, rauty a niečo sladké z našej cukrárne -káva, nealkoholické nápoje.

AVITEX agency: Ubytovanie a servis pre veľtržných vystavovateľov v Brne a okolí Zaistenie: -priestor pre prezentáciu na BVV* -návrh a stavba stánkov -party servis, rauty, večierky, školenia, semináre -občerstvenie na stánok, catering, dovoz obedov -hostesky-casting, ušitie kostýmov -tlmočníčka -letenky (transfer do hotelov) -zaistenie ...

E-shop AMELIESHOP.CZ - noriberský punč a perník.

Činnosť: - pestovateľské pálenie - ubytovanie, penzión

Kaviareň: - bistro, - zdravá výživa, - delikatesy, - syráreň - predaj syrov, - predaj zrnkovej kávy, - pralinky (belgické), - víno.

Stavebné práce - bytová výstavba na kľúč - rekonštrukcia budov - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie - nízkoenergetické domy. Vinotéka - predaj vín.

Veľkoobchod, maloobchod: - víno - alkoholické nápoje Predajne: Baltská 38 tel.: 602 169 730 Kubelíkova 250 tel.: 602 169 731

Služby: - reštaurácia a ubytovanie - rozprávková cukráreň - vinotéka

Hotel a pivovar: - ubytovanie - reštaurácia - wellnes - aktívna dovolenka

Vínny bar. .súkromné, firemné akcie .Kapacita 38 miest. Predaj: - sudové, fľaškové vína - pochutiny k vínu. Wine express tel.: 603999192: - rozvoz sudového vína po-čt 16-24, pá-so 16-02 - nad 4l vína je rozvoz zadarmo.

Veľkoobchod. Predaj aj pre maloodberateľov: -alkoholické nápoje -cigarety -fajky a príslušenstvo -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -darčeková služba, darčekové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.