Potrebujete alkohol na párty, oslavu či večierok? V ponuke máme destiláty a tvrdý alkohol ako rum, slivovica, vodka, whisky a tequila. V predaji aj biele, červené a ružové vína, suché, polosuché, sladké a polosladké, archívne ročníky.

Realizácia parkov a záhrad - ošetrenie stromov a kríkov - výrub stromov - zakladanie záhrad, parkov - zakladanie trávnikov. Vinotéka, predaj, e-shop - víno akostné, sudové.

Veľkoobchod, maloobchod: - nápoje, potraviny - tovar pre gastronómiu - sudové pivo - alkohol, nealko, víno - slaný program.

Predaj nápojov. Adresa predajne: Palackého 615 Lomnica nad Popelkou

Veľkoobchod, Cash and Carry: - pivo - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje. Požičovňa, zapožičanie: - výčapné zariadenie.

Dovoz a predaj vysoko kvalitných vín. Sommeliersky servis. Darčekové balenia pre obchodných partnerov, priateľov a blízkych. Školenie odborného personálu, záujemcov a milovníkov vín. Poradenstvo pri zostavovaní súkromných vínnych zbierok a investícií do vína. Riadené degustácie vín, semináre a tematické večere (snúbenie vín a pokrmov).

Výroba: - prívlastkové vína z vlastných viníc. Posedenie vo vínnej pivnici, degustácia vín, odborný výklad o vinárstve. Ubytovanie, prehliadky viníc.

Vinárstvo. Výroba: - sudové, fľaškové vína - akostné odrodové víno - prívlastkové víno - neskorý zber, kabinetné, ľadové, slamové. Penzión Vinárstvo Vaďura - kapacita 20 lôžok: - 3 izby - zloženie 6, 6 a 8 lôžok.

Služby, maloobchod: -vinotéka -víno, vína -české vína -moravské vína -francúzske vína.

Vyberáme za Vás! Pravidelne Vám prinášame výber z kvalitných moravských a slovenských vín. Vyskúšajte si náš balíček vín od menších vinárov, ktoré v supermarketoch nenájdete!

Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj francúzskych, moravských či svetových vín.

Naša rodinná spoločnosť MERLON, a.s. založená v roku 2000, produkuje na cca 1ha grapes viníc z bielych odrôd Chardonnay, Tramín červený, Sauvignon a Rulandskej šedej z červených odrôd Alibernet. Zvyšný sortiment dokupujeme prevažne z viníc Veľkopavlovickej podoblasti a oblasti v blízkosti Nového Šaldorfu.

Maloobchod, predaj: - dekorácia - sviečky - bytový textil - prírodná kozmetika - čaje - víno.

Výroba teplonosných kvapalín - teplonosné a technické kvapaliny - čerpanie kvapalín priamo do technologických systémov bez nutnosti ďalšej manipulácie.

Vinárska spoločnosť RÉVA RAKVICE s.r.o. obhospodaruje viac ako 120 ha vlastných viníc, ktoré sa rozprestierajú na svahoch Velkopavlovickej vínnej oblasti. Pestovanie viniča má v Rakviciach dlhoročnú tradíciu. Vinárstvo RÉVA RAKVICE ponúka prevažne vína -prívlastková, akostná, odrodová -víno viniča -fľaškové, fľaškové vína -sudové, sudové ...