Potrebujete alkohol na párty, oslavu či večierok? V ponuke máme destiláty a tvrdý alkohol ako rum, slivovica, vodka, whisky a tequila. V predaji aj biele, červené a ružové vína, suché, polosuché, sladké a polosladké, archívne ročníky.

Vinárstvo. Vínna pivnica. Výroba, predaj vín. Degustácia vína vo vínnej pivnici. Ukážky výroby vína. Prehliadky vo vinici. Vinárska turistika.

Valtické podzemie je unikátny labyrint obnovených častí historických vínnych pivníc vzájomne prepojených v celkovej dĺžke 800 m. Vznik pivníc je datovaný až k roku 1289 v súvislosti so založením kláštora minoritov Ponúkame prehliadky pivnice, vinársku turistiku, ochutnávky a degustácie pre milovníkov vína, jednotlivcov i skupiny, ucelené ...

Prevádzka e-shopu s chorvátskymi produkty - víno, kozmetika, drogéria, potraviny, dekorácie, grilovanie

Sme rodinná spoločnosť, ktorá vyrába z prírodných surovín kvalitné sirupy, medoviny a medicinálne vína. Inšpiráciou pre naše produkty bol slávny doktor Kittel z Penčína na Jablonecku. Náš tovar je k dostaniu predovšetkým v predajniach zdravej výživy, lekárňach av neposlednom rade na našom eshope. Radi sa zúčastňujeme rôznych súťaží a sme ...

Reklamné a marketingové služby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

-doprava liehu -lihové výrobky -preprava liehu -zušlechťování liehu -nemrznoucí kvapalina -nemrznoucí zmes -teplonosné kvapaliny -nemrznoucí kvapalina do vykurovacích systémov -nemrznoucí kvapalina do chladiacich systémov - nemrznúca kvapalina do slnečných kolektorov -nemrznoucí kvapalina do tepelných čerpadiel -glykolové ...

Pivovar Chotěboř: - výrobca tradičného českého piva - výborná chuť piva, ktorá nezovšednie

Dovozca a distribútor alkoholických nápojov značky KVINT.

V našej predajni Medovinka Brno, ktorú môžete navštíviť priamo v strede mesta Brna na Kapustové Trhu, Vám ponúkame veľký výber výborných medov nielen od českých včelárov. Nájdete u nás tiež niektoré zaujímavé zahraničné druhy medu, ako je potrebné levanduľový med z Francúzska. Súčasťou nášho sortimentu sú aj ďalšie včelie produkty, napr. Propolis, ...

Náš Penzión a Pivovar Nový Rybník sa nachádza v obci Obořiště v okrese Příbram priamo pod hrádzou Nového Rybníka uprostred brdských lesov, kde môžete stráviť príjemnú odpočinkovú aj aktívnu dovolenku. Penzión ponúka ubytovanie v rôznych typoch izieb od jednolôžkového až po štvorlôžkový apartmán. Každá ubytovacia jednotka je vybavená LCD ...

Predaj, e-shop - víno, víno - sekty. Predajňa Holešov - vinotéka - adresa: Školská 452 Holešov - tel. 776 610 385.

Predajňa s farmárskymi potravinami. Predaj: -mäso, údeniny -pečivo -paštéty -ovocie, zelenina -nápoje -mliečne produkty -cestoviny, korenie, múka, strukoviny... -vajcia domáce -čerstvé ovocie, zaváraniny, džemy -knedle -tyčinky -víno -pivo.

Regionálne farmárske potraviny. Predaj: -mäso, údeniny -pečivo -paštéty -ovocie, zelenina -nápoje -mliečne produkty -cestoviny, korenie, múka, strukoviny... -vajcia domáce -čerstvé ovocie, zaváraniny, džemy -knedle -tyčinky -víno -pivo.

Fit Beer s.r.o. vyrába české varené pivo pre veľkoodberateľov a iných zákazníkov. Jedná sa o pivo tišnovskej vody, žateckého chmeľu a karamelizovaného sladu. Pivo môžete objednať a zakúpiť na uvedenej adrese.

vinotéka: - kvalitné sudové aj fľašové vína - veľký výber vín (Muller Thurgau, Frankovka, Veltlínske zelené, Tramín červený, Rizling rýnsky, Modrý Portugal, Merlot, Sauvignon) - menšie útulné prostredie (18 miest na sedenie) - v lete záhradka s 18 miestami na sedenie - možnosť rezervácie pre súkromné akcie - ochotná obsluha.

E-shop a predajňa pív a nápojov. Na sklade máme: pivo, víno, alkohol, medovinu, cider, kávu, čokoládu, malinovky.

Výroba: - terasy WPC - infra vykurovacie panely - okná - dvere - zimné záhrady

Spoločnosť Cidérka s.r.o. z Brna sa zaoberá tradičnou výrobou ciderov, muštov a limonád z kvalitných jabĺk. Dodávame jablčné nápoje pre vaše akcie a oslavy. Radi vás obslúžime cez výdajné okno, alebo využite možnosť rozvozu.