Potrebujete alkohol na párty, oslavu či večierok? V ponuke máme destiláty a tvrdý alkohol ako rum, slivovica, vodka, whisky a tequila. V predaji aj biele, červené a ružové vína, suché, polosuché, sladké a polosladké, archívne ročníky.

Spoločnosť Virgo Capital funguje už od roku 2012 a ponúka fenomenálny víno za skvelé ceny. Víno si môžete objednať na eshope - allwineshop.eu alebo vyzdvihnúť na našej predajni Vinotéka André na Prahe 5, kde tiež pravidelne usporadúvame degustácie. Príďte na degustáciu a preneste sa na chvíľu do slnečného Španielska.

Vinárstvo, výroba: - víno, vína Vínna pivnica.

Vinárstvo, vinár: - výroba, predaj, distribúcia vína, víno, vín - vlastní 3, 14 ha viníc (1, 77 ha modrej a 1, 44 ha bielej odrody). - červené, biele vína - fľaškové, sudové víno - kategória vín - neskorý zber, akostné víno, kabinetné víno. - člen vinárskeho spolku VINITORES PALAVIENSIS Vínna pivnica, pivnica - ochutnávka, degustácia ...

Vinárstvo v centre Hlohovca. Vyrábame vína z hrozna našich vlastných viníc. predávame vína predovšetkým typu Rizlingy, Veltlínske zelené, Rulandské šedé, Rulandské biele, Chardonnay, Sauvignon a pod. Kúpite u nás aj archívne vína.

Reštaurácia: - celkom pre 120 osôb -moderná kuchyňa, bar a jedáleň -stolovanie pre rodičov s deťmi. Pred reštauráciou je v letných mesiacoch otvorená príjemná záhradka. Predajňa + vlastná výroba fermentovaných údenín a predaj syrov. Vinotéka, predaj vína juhomoravských vinárov.

Veľkoobchod: -nealkoholické nápoje. alkoholické nápoje

Cukráreň, kaviareň: - zákusky - zmrzlina - chlebíčky - káva. Vinotéka.

Spoločnosť Liehovar a pálenice Mohelno, spol. s r. o. prevádzkuje pestovateľskú pálenicu a liehovar. Vypálime Vám pripravený ovocný kvas v našom destilačnom kotli. Príjem ovocných kvasov a ovocia na výrobu pestovateľských páleniek. Vykonávame prípravu kvasu a drvenie ovocia. Pestovateľská pálenica a liehovar: - vypaľovanie Vami pripraveného ...

Medzi predávané produkty spoločnosti ItaVision s.r.o. patria lahodné vína výrobcov Gaja, Opera, Bellavista, Pandolfa, Noelia Ricci, Corteaura. Ochutnajte a určite si prídete na svoje.

Predaj: - darčekový tovar. - darčekové koše - kvetinové dekorácie - liehoviny - kvalitné čokolády. Kompletizácia darčekových košov na prianie.

Rodinná firma Vinárstvo Antonín Cícha bola založená v r. 1991. Vinice sa nachádzajú v obci Blatnice pod Svätým Antonínkom na južných a juhozápadných svahoch posledných výbežkov Bielych Karpát, kedy sa prvé písomné zmienky o blatníckom vinárstve tradujú už okolo roku 1400. na 12 ha viníc. Vyrábame vína akostné odrodové a vína s prívlastkom. Z ...

Spoločnosť SUPER SPORT spol. s r.o. prevádzkuje ubytovacie a wellnes zariadenia Bouda Mama wellness hotel, ktoré Vám ponúka príjemné ubytovanie aj pre najnáročnejších zákazníkov v novovybudovanej časti štvorhviezdičkového hotela. Novšie časť budovy je spojená s pôvodnou časťou hotela a reštaurácií a hostia tak pri využívaní všetkých služieb nemusí ...

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

E-shop - potraviny, kozmetika s kanabisom, tovar do domácnosti, móda a tovar pre deti

Predaj vín: - červená - biela - ružová - oranžová - šumivé Predávame aj doplnky: - poháre - vývrtky - darčekové poukážky Zakúpite u nás výberové kávy aj čokolády, prírodné cidery a naturálne pivá.

Zaoberáme sa predajom lokálnych potravín od vybraných regionálnych výrobcov. Prevádzkujeme eshop a kamennú predajňu Z Komôrky s výdajňou Zásielkovne a eshopu.

E-shop - zažívanie, vitamíny, liečivé huby, zelený jačmeň, detoxikácia, proteín, prírodné tuky, antioxidanty, starostlivosť o zuby, včelie produkty. Vinotéka v kláštore. On-line poradenstvo - jedálniček na mieru.

mydecision s.r.o. so sídlom v Brne prevádzkuje e-shop degustuju.cz, kde nájdete sommeliérske produkty, ako sú darčekové pivné sety, ale aj vreckové denníky a poskytujú možnosť on-line rezervácie degustácie.

Pivnica a výroba Jančura rodinné vinárstvo . Riadené degustácie s ubytovaním, ktoré zariadime v spriatelenom penzióne Villa Rozárka. Eshop, predaj fľaškového vína: - ľahké svieže vína vyrábané bez pridania enologických prípravkov - vína Sur-lie kolekcia zrejúca v drevených sudoch - oranžové víno z najlepšieho hrozna