Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Fitcentrum. Sauna s ochladzovacím bazénom. Solárium. Predaj: - doplnky výživy - vitamíny - potreby na cvičenie. Služby osobného trénera a masáže. Športové programy pre študentov a zamestnancov. Lyžiarske kurzy.

Výroba, predaj: - vákuovane balená zelenina - zemiaky - koreňová zelenina - strúhaná kapusta - lúpaná cibuľa

Internetový obchod vínom spoločnosti Evitis, s.r.o. Ponúkame vína z rôznych oblastí južnej Európy. Vína ako zo stredného Talianska, južného Francúzska, z vinárskych oblastí Côtes du Rhône, Provence, Languedoc-Roussillon, Côtes de Gascogne, od historického Orange, cez nádherný Avignon, malebné Collioure, až po uhrančivé Carcassonne. A ...

Viac ako E-shop produktov Green Ways Zelený/mladý jačmeň, riasa chlorella, repa, mrkva, čučoriedka, brusnica. Tu si neobjednávate "len produkt", ale aj individuálne poradenstvo a nájdenie pre Vás najvýhodnejšieho riešenia. Chcete získať produkty lacnejšie ako za odporúčanú predajnú cenu? Využite možnosť objednávať v režime 3+1 zadarmo v ...

Spoločnosť WITHUP, spol. s r.o. ponúka české aj zahraničné pivné špeciály. Fľaškové, sudové pivo, ktoré produkujú menšie aj rodinné pivovary. Ponuka nemeckých pív, nealkoholické pivá, ochutené pivá. Adresa: Brno, Moldavská 11.

DIAM, s.r.o. je cukrárska prevádzkareň, vyrába cukrárske výrobky: - chlebíčky - koláčiky - minizákusky - torty a cukroví

Zázračná s.r.o. sa zameriava na výrobu lokálnych nealkoholických nápojov, jedná sa napríklad tonik, perníkovú limonádu alebo kolu.

Spoločnosť Vendeavour Service a.s. sa zameriava na predaj 100% rastlinných produktov a vegánske potraviny.

Rozvoz ľadu Brno s.r.o. sa zameriava na rozvoz kockovaného ľadu, ľadovej triešte a prenajíma mraziace boxy.

Miloš Komprs podniká v oblasti zdravej výživy, ponúka výživové doplnky a zaoberá sa čínskou medicínou.

Cukráreň: - zákusky a torty vlastnej výroby - káva Julius Meinl - poháre, zmrzlina, chlebíčky

Výroba, predaj: -dorty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháry -saláty -koktejly.

Spoločnosť spolu-bez-lepku s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj bezlepkového pečiva, cukrárskych výrobkov a potravín.

Spoločnosť Waterdrop CEE s.r.o. sa zameriava na výrobu ovocných a bylinných príchutí vo forme kociek určených do perlivej aj neperlivej vody.

Zaoberáme sa lyofilizáciou českých potravín. Tento termín je známy aj ako sušenie mrazom. Sme schopní aj prenajímať mrazový.

ZENZERO sa zameriava na výrobu a predaj produktov obsahujúci zázvor, jedná sa napríklad o sirupy, cukríky, sušienky, korenie a mnoho ďalšieho.

Cukrárska výroba, cukráreň. Maloobchod, predaj: -torty klasické, netradičné, svadobné, ovocné, pre deti -rezy, rolády -zákusky -mini zákusky -mini dezertky -čajové pečivo -svadobné koláčiky. Výrobky studenej kuchyne, chlebíčky, mini chlebíčky, jednohubky, obložené misy. Služby: -pečenie cukroví na svadby, krstiny, životné ...

Výroba a predaj cukrárskych zákuskov, tort, rolád, mini zákuskov atď.

Výroba a predaj: -cukrárske zákusky -torty ad..

Spoločnosť 2 Plešouni s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj vrchne kvasených pív.

Spoločnosť NATURFAKTS, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj doplnkov stravy.

Maloobchod, predaj: -Obchod - Bistro - zmiešaný tovar. Ubytovanie na súkromí Biela 169 www.ubytovani-bila-slocikova.tk

Predaj: - zmiešaný tovar. Ubytovanie: - apartmány.

Spoločnosť ViP - VINO PARTNER, s.r.o. bola založená v roku 2012, avšak svoju dráhu na trhu s vínom sme začali už roku 1992 ako špecializovaný veľkosklad vín, ktorý slúžil a doteraz uspokojuje potreby rozrastajúcich sa radov gastronomických zariadení. Naša firma patrí medzi zakladajúcich členov "Asociácie vinoték Českej republiky", ktorá bola ...

Ponúkame kvalitné ryby údené, sušené, mrazené, kaviar a morské plody.VITAJTE! Na naše oddelenie v tržnici Holešovice, (Praha), Pražská Tržnica (Bubenské nábrežie 306/13, HALA 22, pult 38-39,. Denne okrem nedele. Po-Pi 9-16, So 8-14 hod.