Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Predaj: - kvalitná kávová zmes, čaje do automatov. Predaj, servis: - nápojových automatov RHEA Vendors..

-Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Mäsiarstvo a údenárstvo Predaj chemických látok a chemických zmesí klasifikovaných ako vysoko toxické a toxické

Predaj, e-shop: - prírodné doplnky - sušené ovocie - bezlepkové potraviny - zdravá výživa - čaje - bio oleja - dochucovadlá - orechy.

Vinárstvo Fučík zaisťuje výrobu, predaj a eshop: -víno -degustácia vín - hotel - ubytovanie.

EDGAR POWER s. r. o. prevádzkuje e-shop s energetickými a iónovými nápojmi, tyčinkami, gélmi, športovým oblečením a vybavením, vitamínmi a ďalším sortimentom pre šport.

Rodinné vinárstvo, e-shop: - biele vína.

Internetový obchod: - Natureprodukt - doplnky stravy - Dietprotein - diéta KetoFit pre ženy. Realitná činnosť, spracovanie znaleckých posudkov. Účtovné služby. Finančné poradenstvo - hypotéky, poistenie. Výživový poradca - Štúdio zdravej výživy.

Výroba a predaj vín, vináreň. Po predchádzajúcej dohode posedenie pri víne s občerstvením. Ochutnávky, degustácie do 30 osôb. Fľašové aj sudové vína. Sauvignon, Zweigeltrebe, Rizling rýnsky, Rulandské biele, Rulandské modré, ...

Vyrábame a predávame vína v obci Dolní Dunajovice na južnej Morave a používame pri tom moderné a šetrnú technológiu. Máme širokú ponuku vín. Ponúkame degustácia vín a tiež prevádzkujeme vlastný vinotéku.

Výroba, predaj: - múka, mletie pšenice a raže - spracovanie obilnín.

Výroba sypkých zmesí pre pekárne, cukrárne, gastronómiu a ďalší potravinársky priemysel, aj pre konečných spotrebiteľov.

Cukráreň. Výroba, predaj, maloobchod: - zákusky, torty, rezy aj prevedenie DIA (bez cukru) - svadobné torty, koláče.

Vinárstvo, výroba, predaj, distribúcia, dodávka vína, víno, vín -Červené, biele vina -jakostní, prívlastkové -sudové, fľaškové. vinotéka: -kapacita 35 miest, denne otvorené -možnosť školenie -ochutnávka, vín, riadená degustácia, predaj -občerstvení-bohatá studená kuchyňa, možnosť teplej kuchyne-podľa dohody -firemní večierky, ...