Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Pivovar Záhlinice - minipivovar so sladovňou neďaleko Kroměříža. Bohatá história. Nová technológia varenia piva - ručná remeselná výroba piva s kvasnicami. Výhradný distribútor piva pre SR. Dodávateľ sladu pre Svijan, Budvar. Výroba piva. Predaj: - sudové pivo - plastové sudy 30l - KEGY 15l.

Výroba - cukrárske výrobky, cukrárstvo: - cukrovinky - svadobné torty - zákusky, minizákusky - svadobné koláče - rolády, rezy.

Predaj a distribúcia drogérie. Predaj rastlinných olejov. Tel. Slovensko: 0944168791

Včelárska farma - výroba a predaj medu. Stolárstvo - výroba úľov a včelárskych potrieb.

Predaj - potraviny - drogéria - pečivo - mliečne výrobky.

Veľkoobchod, internetový obchod, eshop, predaj: - športové, tréningová výživa - zdravá výživa - fitness vybavenie.

Už od prvých okamihov bolo primárnym cieľom ponúknuť ľuďom veľký výber hlavne kvalitných a chutných čajov a káv. V ponuke nájdete ako čierne, zelené či ovocné čaje, ale tiež aj bylinné. Ponuka typov čajov bola postupom času rozšírená aj o menej známe typy ako je rooibos či oolong. U káv sme vsadili na ruskú firmu Orim Trade, ktorá vyrába kávy pod ...