Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Pekáreň. Výroba pečiva a pekárenských výrobkov - žemle - chlieb - rožky - knedle - sladké aj slané pečivo

Mlyn Střížov Výroba, predaj: - mlynárske výrobky - pšeničná múka - pšeničná krupička - jačmenné krúpy - pšeničné otruby - špeciálne druhy múk

Ponuka produktov z Talianska a sprostredkovanie obchodu. Pohybujeme sa v sektoroch ako: potravinárstvo, textil, nové ekologickej energie, motory pre ultralight lietadlá; a ponúkame zákazníkom najvhodnejšie produkty podľa ich dopytu od talianskych výrobných firiem.

PEPA Sport je miestom aktívneho odpočinku, regenerácie a relaxácie s viac ako 30 ročnou tradíciou, dnes novo v moderných klimatizovaných priestoroch obchodného centra Breda & Weinstein. PEPA Sport ponúka:  - všetko pre fitness, wellness, voľný čas. Cvičenia, posilňovanie, osobný tréner, solárium, infrasauna, cycling, box, poradenstvo, ...

Masáže. Prístrojová lymfodrenáž. Pedikúra. Predaj bylinných čajov fy Grešík, tinktúry ai fy Nádej p. Podhorná a čisto prírodnej kozmetiky Saloos.

Činnosť: - predaj prírodných potravín a bylín - príslušenstvo na vykurovanie - yerba mate rööm

Pekárstvo, pečenie, pekáreň: - svadobné koláče, koláčiky - pečivo.

Mäsiarstvo, údenárstvo. Maloobchod, výsek, predaj: -mäso, údeniny -potraviny -lahôdky studenej kuchyne.

Mladé vinárstvo, ktoré vyrába vína v harmónii s prírodou. Vína majú jedinečnú charakteristickú chuť vďaka oblasti, kde dozrela - podhorí Bielych Karpát. Vína môžete ochutnať pri vinohrade vinárstva alebo je možné si ich objednať cez e-shop. Predávame degustačné sety alebo darčekové balenia vín a tiež darčekové poukazy na nákup vína.

Výroba: - nealkoholické nápoje: - Kofola - minerálne vody - sladené limonády - ovocné džúsy.