Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Vítame Vás v našej cukrárni Ideál. Neváhajte a zavítajte do našej cukrárne, ktorá sídli na adrese Čemínska 11, Mesto Touškov. Ochutnať u nás môžete skvelé zákusky, tortičky a tiež si dať kvalitnú kávu či čaj. Osvieži Vás tiež výborná zmrzlina z Opočna, ktorú v našej cukrárni taktiež ponúkame. Ďalej pre Vás máme chlebíčky, obložené ...

Orientálna obchod Nemrut.cz sa špecializuje na dovoz tovaru z Turecka. Medzi náš hlavný sortiment patria čajové a kávové súpravy, Džezva, hrnčeky, cukorničky, mlynčeky, turecké kanvičky, tácky a mnoho ďalšieho. Neváhajte a vstúpte do sveta Orientu!

Naša spoločnosť Catering KNL, Krajská nemocnica Liberec, a.s., sa zameriava na verejné, nemocničné a firemné stravovanie. Ďalšou našou činnosťou sú profesionálne cateringové služby. Zaisťujeme stravovací servis pre nemocničné zariadenia, podniky aj širokú verejnosť. Sme schopní zaistiť firemné večierky, rauty, recepcie i gardenparty s bohatou ...

Vinárstvo: -produkcia vína pre široký okruh spotrebiteľov -výroba - kvalitné akostné a prívlastkové vína, -vína sudové, ktoré sú dodávané v nerezových sudoch -ročníkové a prívlastkové vína. Vína zrejú prevažne v tradičných dubových sudoch, alebo nových sudoch typu Barique. Svadobné víno Firemné víno Vinárstvo - Horní Bojanovice.

Veľkoobchod, maloobchod, výroba, predaj, distribúcia: - tepelne opracované výrobky z mäsa - údeniny, salámy, klobásy, údené mäso.

Ekofarma: - čerstvé surové kozie mlieko - kozia srvátka - kozí syr - kozí tvaroh, kefír, jogurt - jogurt z kravského mlieka - med - vajcia - granule pre psy a mačky - lucernové úsušky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -pre jedálne, reštaurácie, škôlky a nemocnice -lúpané zemiaky balené -konzumné a sadbové zemiaky -lúpaná cibuľa.

Cukráreň: - zákusky - torty - koláče a pečivo - marcipánové ozdoby - studená kuchyňa. Predaj cukrárskych potrieb.

Výroba, dodávka, predaj: - lúpané zemiaky pre veľkoodberateľov - varené zemiaky - kocky, plátky - sterilovaná zelenina, kompóty - zeleninové šaláty vákuované - lúpaná zelenina, cibuľa.

BUCKET''S Delivery, s.r.o. poskytuje nočný rozvoz alkoholu po Brne.