Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Vinárstvo Hrozínek s.r.o. sa zameriava na výrobu prívlastkových vín a sezónnych špecialít, vykonáva degustácie a vína predáva aj na svojom e-shope.

Vinárstvo, vinár. Výroba, predaj, vína, víno. Predaj: -sudové víno -fľaškové víno -archívne víno -archívne slivovice. Fľaškové víno.

Výroba hlboko zmrazeného pečiva - určené k domácemu dopečenie - kaiserky - veky - bagety - hrčky - chleby.

Smädný dromedár s.r.o. prevádzkuje pivovar, v ktorom sú vyrábané pivá z humnového sladu, a reštauráciu so salónikom.

Meštiansky pivovar Havlíčkův Brod a.s. je pivovar s bohatou históriou, pivo varíme už od roku 1834. Vyrábame pre Vás svetlá, tmavá aj špeciálne pivá a samozrejme tiež nealkoholické pivo. Vďaka vysokému podielu surovín z najbližšieho okolia Vysočiny, nesú naše piva rovnako ochranné označenie Vysočina - regionálny produkt. Pivovar, výroba, ...

Hradecký Votrok 11 °, obj. Alk. 4, 6% Pivo hradecký Votrok sa vracia a chutí ako kedysi. Tradičná technológia varenia, najkvalitnejšie suroviny a zrenia v ležiackych tankoch dáva pivu Votrok jedinečne príjemnú horkosť a dokonale kompaktný penu. HRADECKÝ VOTROK - jedenástka, ktorá víťazí ...

Predaj, maloobchod, e-shop, internetový obchod, veľkoobchod: -biopotraviny -džemy, marmelády -cukroviniek, oblátky, čokoláda -vitaminátor -oleje, tuky, maslo -nápoje, sirupy -čaje -koření -majonézy, kečupy, tatárskej omáčky.

E-shop - všetko na servítkovú techniku - obrúsky - polotovary na tvorenie a zdobenie - košíky, debničky, krabice, krabičky. Výdajné miesto - adresa: Koterovská 122, Plzeň Slovany 32600. Adresa pre vrátenie a výmenu tovaru - Námestie T.G.Masaryka 128, Rokycany 33701.