Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Obchod s darčekmi - darčeky - sudové vína

Penzión U Vackov - penzión - pivnica - rodinný pivovar

Pivovar. Predaj piva. Pivo dodávame v sudoch s objemom 15, 30 a 50 litrov, v PET fľašiach s objemom 1, 5 litra.

Poradenstvo v oblasti zdravého životného štýlu - chudnutie, kondícia, pribranie svalovej hmoty, energia

Bufet. Rýchle občerstvenie. Maloobchod, predaj: - šaláty - chlebíčky - zákusky.

Návrh, výroba, predaj, dodávka cukroviniek a hračiek do celého sveta, inovatívnych hračiek s cukrovinkou.

Zásobovanie reštaurácií a veľkoobchodov. Sme špecialisti na čerstvé ovocie a zeleninu. Rozvážame denne čerstvé ovocie, zeleninu, bylinky, huby a exotické plody pre reštaurácie, hotely, pizzerie, jedálne. Distribúcia prebieha denne chladenými dodávkami.

Poľnohospodárska výroba. - rodinná farma Bozetice - biokvalita - rastlinná výroba - obilie, zelenina, byliny - živočíšna výroba - mlieko, mäso - sliepky, ošípané

Veľkoobchod - nápoje Veľkoobchod - potraviny Maloobchod - potraviny - nápoje Veľkoobchod a maloobchod - tabak

Sme oficiálnym dovozcom a distribútorom prírodných doplnkov stravy s obsahom medu a včelích produktov spoločnosti Tentorium. Nájdete u nás široký sortiment dražé, bobuľových dražé a sirupov s obsahom medu, peľu, propolisu, pergy, materskej kašicky, chlebíny a celého radu bylinných a hubových extraktov.

Maloobchodný predaj - mäsové výrobky - údeniny

Obchodnú príležitosť pre distribútorov. Predaj, distribúcia, poradňa pre ozdravné programy a celkovú starostlivosť o človeka a jeho telo: -ojedinelý a účinný program detoxikácie, regenerácia buniek a harmonizácia imunity, vedúce k celkovému upevneniu zdravia -efektívne riešia problémy zažívania, metabolizmu, bolesti hlavy a pod. -podpora ...

Predaj, nákup: -víno, vína. Dovozy vína z EÚ napr. Slovensko, Španielsko, Taliansko, Maďarsko ako aj zo štátov mimo EÚ napr. Rumunsko, Moldavsko, Macedónsko

Predaj alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Zaoberáme sa predajom farmárskych potravín, biopotravín a kvalitné údeniny od malých a stredných chovateľov a výrobcov. Ponúkame čerstvé mliečne výrobky, syry a pečivo.

Veľkoobchod, predaj, výkup, nákup: -lesné huby, čerstvé, mrazené, sušené, sterilizované -lesné ovocie -pestované huby -bylinné sirupy.

Predaj, e-shop: -chovateľské potreby.

Maloobchod, veľkoobchod: -potraviny.

Maloobchod s prevahou potravín, nápojov a tabakových výrobkov v nešpecializovaných predajniach .