Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Centrála maloobchodnej siete potravín Partner.

Import, predaj: -bavlnené tričká (dovoz z Austrálie a USA) -tričká detská -čiapka šiltovky -samolepky -kondómy -čaje (austrálsky čaj). Internetový obchod, e-shop. Značka: australian t-shirts.

Veľkoobchod: -alkoholické aj nealkoholické nápoje -potraviny -tabakové výrobky.

Výrobu a distribúciu ľadových kociek a ľadovej triešte.

Cukráreň. Maloobchod, predaj: - cukrovinky, zákusky - cukrárske výrobky Ďalšia prevádzkareň: - Jasenická 1492, 75501 Vsetín - tel. 571431812, 571431702.

Stredná odborná škola vinárska a Stredná odborné učilište záhradnícke Sobotní 116 Valtice, (SOŠV a SÚZ). Pestovanie, výroba, predaj: - vysoko kvalitné biele, ružové a červené vína. Riadené degustácie. Možnosť objednania cimbalovej muziky. Senzorické skúšky- možnosť absolvovania skúšok - tel.: 731468382, 777101841; salkova@svisv.cz Vína s ...

Online predaj prírodnej kozmetiky, drogérie, prírodných doplnkov výživy a biopotravín.

- UHLÍKOVÝ OBVÄZ - AROMA KERAMICKÉ DOŠTIČKY - BIO KOZMETIKA - BIO RASTLINNÉ OLEJE - DOPLNKY STRAVY - ÉTERICKÉ OLEJE - EXTRAKTY A KONCENTRÁTY - KNIHY AROMATERAPIA - KOLOIDNÉ STRIEBRO - KOZMETIKA - PRAKTICKÉ POMÔCKY - RASTLINNÉ OLEJE

Firma Amj-Prague je spoločnosť, ktorá sa od roku 1994 špecializuje na predaj potravín pre veľkoodberateľov. Dovážame predovšetkým mrazené mäso - hydinu, bravčové, hovädzie a ryby z krajín Európskej únie, Severnej a Južnej Ameriky, do krajín Afrických štátov a Východnej Európy.

Alternatívna medicína, liečiteľ: - diagnostika - masáže - produkty čínskej a tibetskej medicíny - meranie energetických dráh - energetické pôsobenie.

Poradenstvo: - v oblasti zdravého životného štýlu. Predaj: - produkty na prevenciu a upevnenie zdravia na báze starej čínskej a tibetskej medicíny - produkty na starostlivosť o chrup, pleť, v lasy. Masáže.

Murár a.s., česká obchodno-výrobná spoločnosť pôsobiaca na európskom trhu s chladenými potravinami pod vlastnými značkami a značkami európskych výrobcov. V súčasnej dobe patríme k najväčším českým dodávateľom chladených potravín, najmä údenín, syrov, rybích produktov a špecialít. Náš sortiment tvorí viac ako 500 položiek, ktorými zásobujeme 1 ...

Výroba, predaj: - chladené potraviny.

Veľkoobchod, maloobchod: -potraviny.

Veľkoobchod, maloobchod: -potraviny.

Potravinárska výroba, výrobca roksových, cukroviniek: -roksové lízatko, roksové lízanky -bonbóny, klátiky, klátiky -cukrovinky, cukrovinka – drops, bez cukru -obohatené o vápnik a xylitol, vitamín C -nečokoládové -ovocná príchuť -reklamné cukríky. Priemyselná zóna.

Predaj - cukrárske výrobky Výroba - cukrárske výrobky Kaviareň

Vinárstvo, výroba, predaj: -víno, produkcia 10 tisíc fliaš -odrodové, akostné, prívlastkové vína, -červené, biele víno, -fľaškové, sudové vína Poľnohospodárska výroba rastlinná: -pestovanie réva vínna, vinice, hrozno. -obhospodaruje 6 ha viníc. Vínna pivnica, pivnica: -posedenie v pivnici, pivnici -ochutnávka, degustácia do 20 ...