Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Služby: - kontajnerová doprava - výkup a spracovanie železných a farebných kovov - likvidácia, demontáže technologických celkov - export ovocia

Výroba a predaj lahôdok: -obložené misy -chlebíčky -šaláty -chuťovky -vyrezávaná zelenina i ovocie (predovšetkým melóny) -drobné pečivo ( svadobné koláčiky) -špeciality (rybie misy, misy z morských plodov, bezmäsité lahôdky, ....) podľa priania zákazníka.

Predaj - domáce torty a zákusky Výroba - domáce torty a zákusky

Maloobchod, predaj, predajňa: - potraviny - zmiešaný tovar - drogéria.

Maloobchod, predaj: - zmiešaný tovar - potraviny - drogéria.

Predaj - pšeničnej a ražnej múky Výroba - pšeničnej a ražnej múky Predaj - bicykle Servis - bicykle Výroba a predaj - otruby

Veľkoobchodný predaj potravín pre: - pekárstvo, pekára: -zlepšujúce prípravky do pečiva, pre mraziace technológie -kvasy a chuťové moduly -pekárske mixy -enzýmy -emulgátory -droždie - cukrárstvo, cukrárov: -cukrárske mixy -pudingové krémy v prášku -stužovače a bavarois -krémové a ovocné náplne -príchute a ...

Veľkoobchod, maloobchod - predaj nápojov - alkoholických aj nealkoholických nápojov

- predaj surovín na výrobu talianskej zmrzliny MEC3 - doplnené o predaj kakaa, kávy Pavan, polev na poháre - predaj špeciálnych dekoračných a plniacich prípravkov na torty a semifred, papierových téglikov a viečok, plastových vaní a lyžičiek a porcovacie kliešte.

Súkromná maloobchodná sieť potravín. Produkty: nopal, paradajka jedlé, chia semienka Inovácia potravín

Výroba čokolády Produkty: - čokoládové tabuľky¨ - pralinky - napolitánky - Prendimé tabuľky - horúca čokoláda - dražé - šošovky. Biela, mliečna aj tmavá čokoláda. Toskánsky krém s príchuťou.

Veľkoobchod, dovoz z Maďarska: - ovocie - zelenina

Vyrábame a rozvážame žemľové, kysnuté, ovocné, zemiakové, chlpaté knedle, halušky, zemiakové placky, palacinky. Všetko vyrábané podľa klasických receptúr.

Hydinárne Osík. Prevádzkareň: Osík 569 67

Služby: - pražiareň kávy E-shop: - káva

Cukráreň, výroba, predaj: - torty - zákusky - marcipánové figúrky

Nákup a predaj: - drogéria - potraviny

Mäsiarstvo a údenárstvo. Predaj: -mäso.

Zdravá výživa, biopotraviny, čaje, suché plody, Podhorná, ekoprodukty, bezlepková diéta, poradenstvo zdravej výživy

Predaj, maloobchod, veľkoobcod: -športová výživa