Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Cukráreň a pekáreň, výroba cukrárskych pochutín.

Maloobchod, predaj: Vinotéka, víno, dovoz vína Weingut Neustifter, Rak.

Skupina firiem so zameraním na export a import mliečnych výrobkov. Produkty: - jogurty - ľadová káva - smotany a šľahačky - tvaroh - smotanové krémy, kyslá smotana - probiotiká, míľ drinky. Spolupracujeme s Bohušovickou a Choceňskou mliekarňou.

Predaj: - zmiešaný tovar - potraviny - drogéria.

Maloobchod, predaj: -potraviny. -zmiešaný tovar.

Predajňa farmárskych produktov. Odborný marketing wellness výrobkov a poradenstva v oblasti zdravého životného štýlu.

Predaj - potraviny - pečivo - nápoje - zmiešaný tovar

Dovoz korenia zo Španielska, Turecka, Iránu, Čile a ďalších exportných krajín. Nájdete u nás lieskové jadrá, sušené marhule, Sultanas sušené hrozienka a ďalšie produkty.

Vyvíjame a dodávame firmám biostabilizátory, ochucovadlá, farbivá, nástreky, láky, zmesi korenia, prípravky na predĺženie trvanlivosti a ďalšie produkty. Na sklade máme: - bioprotektory - farbivá - zmesi kombi, koreniace, funkčné - hydrostabilizátory - papriky a olivy - štartovacie kultúry - aditíva.

Predaj - cukrárske výrobky - potraviny - pečivo - nápoje

Rozvoz potravín do domu v Prahe a okolí. Nákup podľa receptu - vyberiete si čo chcete uvariť a rozbalí sa Vám ponuka čo všetko na to potrebujete. Zaškrtnite si len to, čo Vám doma chýba. Cenovo výhodné menu pre celú rodinu. Doručenie druhý deň po objednaní. Predaj lahôdok celá SR: - olivové oleje - francúzske delikatesy - talianska ...

Veľkoobchodný predaj potravín a potravinárskych komodít. Export, import: - cukru - oleje - ovocie - ryža - cesnaku - rybích konzerv.

Produkty z kvalitného kórejského červeného ženšenu s vysokým obsahom saponínov a blahodarnými účinkami na zdravie.

Predajňa, e-shop: - cukrárske potreby - suroviny a pomôcky pre cukrárov - dekorácia cukroví - dekorácia na svadobné torty, detské torty, oslavy - marcipánové ozdoby - formičky - tortové formy - airbrush na zdobenie tort - potravinárske farby - čokoláda a čokoládové polevy - jedlá dekorácie na torty aj pečivo, svadobné ...

Predaj - zmiešaný tovar - potraviny

Výroba, veľkoobchod, predaj - pravé horické trubičky, trojhránky, oblátky

Internetový obchod, e-shop - čaje - byliny - orientálne korenie - kozmetika - bezlepkové potraviny

Predaj - stáčané a fľaškové vína z čejkovickej oblasti Nefajčiarska vinotéka

Predaj - zdravá a racionálna výživa - biopotraviny - sušené vážené plody - čaje - bezlepkové potraviny - fitness výživa, vitamíny