Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Absinthe Original ponúka Absinth Innocent 35mg thujonu, pravý prírodný absint. V predaji tiež absintové doplnky, absintové lyžičky, poháre na absinth, darčekové sety, tričká a absintové fontány.

Predaj, e-shop: - Bio potraviny - čaje - doplnky stravy - kozmetika - drogéria - drahé kamene

Ponuka služieb v oblasti dodávok potravín, veľkoobchod - potraviny, nápoje a doplnkový sortiment pre gastronomické prevádzky

Dodávky mlieka a ovocia do škôl a škôlok.

Kompletná stavebná činnosť - hrubé stavby - základové dosky - zámková dlažba - oplotenie z KB Bloku a pod., pojazdové brány s povrchovou úpravou ZN. Rodinné včelárstvo Najman - Hostivice - predaj medu - včiel - nadstavieb pre mačovanie - poradenská činnosť.

Maloobchod, predaj, e-shop: -káva -kávovary -kávomlynčeky Prenájom, požičovňa: -kávovary

Cukráreň. Predaj: - zákusky - zmrzlina. Zákazková výroba - torty - chlebíčky - obložené misy.

Torty kvalitne, to je malá rodinná firma špecializujúca sa na cukrárske výrobky a predovšetkým na: svadobné torty, firemné torty, torty na narodeniny, zákazkové torty. Torty oslnia vzhľadom aj chuťou a prekvapia nízkou cenou tort.

Zaoberáme sa nákupom, predajom a vlastnou výrobou. Sortiment - konzumné zemiaky, lúpané zemiaky, lúpaná zelenina, ovocie, zelenina, vajcia, sterilizované zelenina a kompóty. Pri lúpaných výrobkoch sa jedná prevažne o vákuové balenie s dlhšou dobou trvanlivosti.

Služby: -varenie a rozvoz hotových jedál

Maloobchod, predaj: -lahôdky -mäso -údeniny

Veľkoobchod: - ryža - maniokový škrob

Stredoveká krčma, reštaurácia, pohostinstvo: - otvorené ÚK-SO 11:00-23:00 hodín NE-PO 11:00-22:00 hodín Príďte sa nažrať do stredoveku Stredoveké stolovacie návyky. Ak zvládnete jesť bez nožov a vidličiek, chuť už vám rozhodne nič nepokazí. Špeciality: - „Čertovo morčacie mäsko“, delikatesu nazvanú - „Pašík Vašík“ ...

ZÁMOCKÝ PIVOVAR DETENICE: Výroba piva podľa prastarého receptu: -Detenické čierne a svetlé pivo. Stredoveká krčma, reštaurácia, pohostinstvo: -otvorené denne od 11:00-23:00hod., pi + so do 24.00 -KAŽDÝ DEŇ OKREM NEDEĽA A PONDELOK od 19.00 - 22.00 hod. -posilnite sa stredovekými špecialitami pripravenými na otvorenom ohni, ktoré ...

Predaj ruských potravín, delikates a nápojov.

Výroba marmelád, džemov a sirupov z ovocia a bylín.

Predaj a dovoz kvalitného nemeckého vína.

Jedáleň s týždenným závodným stravovaním s výdajom od 11.00 hod, popoludňajším predajom hotových jedál. Ponúkame polotovary a jedlá studenej kuchyne. Varíme a dovážame jedlo externým odberateľom. Poctivá česká strava.

Pestovanie, výroba, predaj: -víno

Výroba: -nealkoholické nápoje -ovocné šťavy, nektáre a nápojov HELLO -sirupy HELLO -alkoholické nápoje liehoviny

Veľkoobchod, maloobchod: -víno, vína

Predaj sušenej zeleniny, ovocia a koncentrátov, zvieracích krmív a bylinných odpudzovačov hmyzu.