Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Veľkoobchod - výdajníky vody dojčenská voda. Dodávka - nápojové automaty na kávu, vodu a čaj. Výroba - výdajníky vody (dojčenská voda).

Mäso, údeniny, občerstvenie - pre stravovacie zariadenia, školy, bufety, reštaurácie a hotely

Výroba a stáčanie: -prírodná minerálna voda -pitná voda -nápoje s prísadou ovocných sirupov.

Veľkoobchod, dovoz, distribúcia: - víno, vína.

Bistro, jedáleň. Piváreň. Kaviareň. Diskotéka. Predajňa potravín. Cateringové služby - organizovanie osláv, rautov.

Výroba, predaj a distribúcia zmrzliny, oblátok a kornútkov. Možnosť zapožičania predajných vitrín a ďalšieho nutného vybavenia na predaj zmrzliny.

Maloobchod, predaj, e-shop: -potravinové doplnky -kozmetika

E-shop: - soľné lampy a soľné produkty - kozmetika - čaje - zelené potraviny - korenie

Dovoz a distribúcia talianskych potravín - cestoviny - ryža - víno - sterilizovaná zelenina.

Veľkoobchod, e-shop: - cukrovinky - korenie - víno - káva, čaj - drogistický tovar.

Spoločnosť BATERO s.r.o. prináša na slovenský vínny trh tradičné talianske produkty ako: - lambrusco - marsala - grappa.

Pekáreň. Výroba pekárenských a cukrárskych výrobkov okrem trvanlivých. Výroba, dodávky: -denne-bežné a jemné pečivo -široký sortiment chlebov vrátane toustového -tmavé pečivo a cereálne výrobky -cukrárske výrobky -chlebíčky, šaláty.

Ponúkame internetový predaj: - doplnky stravy, vitamíny, minerály, čaje, biopotraviny, prípravky na chudnutie, kozmetiku, zdravotné potreby a to aj v darčekových baleniach. Dodávky poštou aj kuriérom.

Dovoz a predaj: - potravinové doplnky z USA. - VASOGEN, VASOPLEX a MAXMAN na vylepšenie sexuality mužov a žien. - PROSTAVOL na prostatické problémy.