Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Maloobchod: - tradičná čínska medicína - zdravá výživa - bylinné čaje - Ajurvéda - kozmetika

Predaj: - balená pramenitá voda - barely s vodou do nápojových automatov. Prevádzkovanie: - nápojové automaty, automaty na vodu, aquamaty.

Výroba, predaj, rozvoz (zdarma): - polievky - poludňajšie menu - zeleninové šaláty - grilované kura. Zameriavame sa na varenie poctivých jedál z kvalitných moravských surovín.

Výroba, rozvoz: - hotové jedlá - cateringové služby

Výroba - cukrárske výrobky a výrobky z perníkového cesta: - perníky - perníkové chalúpky - podještedské perníčky.

Výroba bubble tea - fitness drinky - čaje - sirupy.

Cukráreň: -zmrzliny, zmrzlinové poháre -zákusky, torty -miešané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Príjem objednávok na: -obložené chlebíčky -torty -vianočné pečivo -cukrárske výrobky.

Cukráreň Řečkovice s kaviarňou. Torty Zákusky Mini zákusky Vianočné pečivo Zmrzlina Chlebíčky

Sme malá rodinná firma, ktorá vznikla začiatkom roku 2016 s cieľom sprostredkovať milovníkom kávy aj tým, ktorí s kávou práve začínajú, zaujímavú ponuku káv z celého sveta. Naším cieľom je vytvoriť dlhodobý vzťah medzi nami a zákazníkmi. Chceli by sme sa s Vami podeliť o čo najviac informácií o nás, o pražiarni aj o ceste, ako sme na ňu vlastne ...

Predaj, e-shop: - čerstvo pražená káva

Veľkoobchod: - víno - olivový olej - stojany na víno.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -alkoholické a nealkoholické nápoje -tabakové výrobky -potraviny.