Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Internetový obchod, e-shop: - potravinové doplnky - vitamíny

Výhradný dovozca spoločnosti Harboe pre Českú a Slovenskú republiku: - ovocné šťavy - limonády - pivné špeciály.

Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Predaj: - európske delikatesy - typické syry, salámy, sušené šunky a klobásy z Talianska, Francúzska, Nemecka a Maďarska.

Zameriavame sa na ponuku poradenstva v oblasti výživy. Pôsobíme v SR aj v zahraničí. Poskytujeme klientom pomoc so zdravým stravovaním.

Ponúkame starostlivosť, podporu a poradenstvo cielené na redukciu váhy či prevenciu a podporu zdravia.

Ponúkame poradenskú činnosť v oblasti dietológie.

Firma bola založená v roku 1990. Sídlo firmy je v Jankove pri Českých Budějoviciach. Vyrábame pravé krehké medové zdobené perníčky. Naše výrobky dodávame do cukrární, predajní s remeselnými výrobkami a ostatným zákazníkom.

Hostinská činnosť -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Snažíme sa klientom pomáhať s chudnutím a tiež so samotným udržaním váhy. Medzi naše služby tiež patrí ponuka internetových kurzov cvičenia.

Naša spoločnosť sa zameriava na ponuku poradenstva v oblasti výživy.

Zaisťujeme kurzy chudnutia, detoxikáciu a analýzu tela.

Ponúkame starostlivosť, podporu a poradenstvo cielené na redukciu váhy či prevenciu a podporu zdravia.