Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Import, výroba, predaj, e-shop výrobkov z exotického ovocia açaí, pestovaného v bio kvalite.

Dovoz a distribúcia surovín pre pekárov, cukrárov a gastronómiu: - cukrárske výrobky - cukrovinky - čokoládové dekorácie - margaríny a tuky - separačné prípravky, striekacie zariadenia - odlučovacie prípravky na plechy a formy - oleje do rezačiek a deličiek - striekanie olejov - KEG systém - striekanie lesku a vajec - striekanie želé.

E-shop - čokoláda - čokoládové spediality a dekorácie - kakao - cukrovinky.

E-shop - jedlý papier - cukrárske potreby - doplnky na párty, sviečky, obrúsky tanieriky, tégliky - korenie a koreniace zmesi - hračky - šperky - bytový textil - papierenský tovar.

Internetový predaj, e-shop: -nápoje -potraviny -drogéria a hygiena -kancelárske potreby

Účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva a mzdovej agendy. Predaj prírodnej kozmetiky a bylinných potravinových doplnkov.

Tradičný juhočeský výrobca majonéz, tatárskych omáčok, lahôdok, pochutín a vaječných polotovarov.

Predaj: - byliny, čaje, korenie - prírodná kozmetika.

Predaj, servis, lízing: - automaty predajné nápojové a potravinové - automaty predajné cigaretové - automaty anglickej výroby. Náplne do nápojových a potravinových automatov.

Dodávka, predaj, výroba: Potravinárske soli: -soli vhodné do pekární, hotelov, reštaurácií, veľkoobchodov, údenárskych a potravinárskych výrobní -varná nasoľovacia soľ na konzerváciu (rýchlosoľ) -kuchynská jedlá soľ -soľ s jódom -pekárska soľ -super (extra) jemná soľ -praclíková soľ na posyp

Nerodia. Predajný sklad soľných produktov. Veľkoobchod, predaj: - soľné produkty - potravinárske soli - priemyselné soli - posypové soli na údržbu ciest - kŕmne soli.

Veľkoobchodný predaj cukroviniek, slaných a kukuričných výrobkov